Estils 25/08/2015

Rafa Nadal, fitxat per Tommy Hilfiger com a ambaixador global de la marca

Les primeres imatges que la marca ha publicat són les que el tenista ha protagonitzat en roba interior

Ara
2 min

BarcelonaRafa Nadal s'ha deixat convèncer una vegada més per una firma de moda per ser-ne el representant a escala global. Els seus mèrits com a professional de l'esport són un passaport directe per a les marques, que no s'ho pensen dos cops abans de fitxar-lo. La darrera ha estat Tommy Hilfiger, que l'ha convençut per ser el representant de la seva línia de sastreria, de roba interior i també de colònia. Tres fronts que el de Manacor haurà de cobrir amb la seva presència a determinats actes i amb reportatges de tot tipus i d'impacte global.

La primera campanya que s'ha divulgat és la de roba interior, en la qual el tenista apareix amb calçotets amb camals en dos colors, tal com mostra aquest vídeo o les imatges que Tommy ha difós a través de les seves xarxes. Anteriorment, Nadal ja va posar en roba interior per a la firma italiana Armani.

"Divertit i molt 'cool'"

Tal com ja ha explicat el dissenyador de la marca, la relació entre el tenista i ells no és nova. "Rafael Nadal és un bon amic a més d'un gran admirador des de fa ja temps de la nostra marca. La dedicació i passió que sent per l'esport són una font d'inspiració constant per a nosaltres. Gràcies a aquesta exclusiva col·laboració, un dels esportistes més importants de la seva generació passa a formar part de la família Tommy. Rafael personifica l'estil desenfadat que defineix l'esperit de la nostra firma i és un home segur de si mateix, divertit i molt 'cool'", relata Hilfiger.

De la col·laboració de Nadal amb la firma nord-americana, també n'ha transcendit que l'esportista hauria creat per a la firma la colònia TH Bold, de la qual serà la imatge. Aquesta fragància s'afegirà a les que la firma ja té al mercat.

stats