Estils 01/09/2016

La mansió Playboy, venuda per 100 milions de dòlars

La venda és la transacció immobiliària més cara de tota la història de Los Angeles

N.j.
1 min
Venen la mansió Playboy per 100 milions de dòlars

BarcelonaLa mansió Playboy té nou propietari. La icònica casa de Hugh Hefner, famosa sobretot per les festes que el propietari hi feia durant els anys 80 i 90, s'ha venut per 100 milions de dòlars (uns 90 milions d'euros) i s'ha convertit en la transacció immobiliària més cara de la història de Los Angeles. El nou propietari de la mansió Playboy és Daren Metropoulos, fill de l'inversor multimilionari C. Dean Metropoulos. El comprador dirigeix l'empresa d'inversions Metropoulos & Co., que és propietària de Hostess, que fabrica dolços industrials com els Twinkies i els Donettes.

Precisament, Metropoulos és el propietari de la casa veïna de la mansió Playboy. El comprador ha explicat que el seu interès per l'habitatge no ve suscitat per la fama de la mansió, sinó per la intenció de preservar l'herència arquitectònica d'Arthur Rolland Kelly, que va idear l'edifici. Metropoulos també ha dit que vol connectar els edificis veïns amb un recinte de 30.000 metres quadrats.

La mansió Playboy va sortir a la venda al gener per un preu de 200 milions de dòlars. Hefner, de 90 anys, va posar una condició per a la venda: demanava poder seguir vivint a la mansió la resta de la seva vida i que els potencials compradors no visitessin el seu dormitori, l’únic racó de l’edifici tancat al públic. Metropoulos respectarà aquesta condició i, mentre Hefner hi visqui, l'antic propietari li pagarà un milió de dòlars anuals pel manteniment de la propietat.

Situada prop de Beverly Hills, a Califòrnia, la mítica casa té 20.000 metres quadrats i 29 habitacions, diverses piscines, una sala de cinema, un zoològic, una sauna i un celler. Hefner, fundador de la revista 'Playboy'

stats