Carme Ruscalleda

Historia de la sangría y de su desprestigio (y dos recetas para prepararla)

Distintas maneras de acabar con el desprestigio social que arrastra una de las bebidas veraniregas

Carme Ruscalleda: "Tot va començar al supermercat dels pares"

El Palau Robert acull l'exposició 'Carme Ruscalleda. L'essència del gust' fins al 29 de setembre

Carme Ruscalleda: "Catalunya ha anunciat per fi que la cuina és cultura"

Una mostra al Palau Robert homenatja la trajectòria professional de la xef

Carme Ruscalleda: "Gràcies per tanta calidesa humana"

La xef rep un homenatge en un sopar gastronòmic organitzat per l’ESHTSI

La vida és un tango

'L'últim sopar' és un document històric reflex d'una trajectòria professional

El 'Sense ficció' ret homenatge a la xef Carme Ruscalleda

El programa emet 'L'últim sopar', rodat abans, durant i després del tancament del Sant Pau

Els 10 plats icònics del restaurant Sant Pau de la Carme Ruscalleda

La xef tanca el Restaurant Sant Pau, amb tres estrelles Michelin, després de tres dècades

Final feliç d’un somni que ha durat 30 anys

Un menú de comiat per a la gent de Sant Pol de Mar

Carme Ruscalleda: “Si m’haguessin demanat a què em volia dedicar, hauria triat una carrera artística”

La cuinera inicia una nova etapa i se sent lluny de la jubilació

Carta a Carme Ruscalleda: 'Cuiners sense restaurant'

No formar part de cap capelleta t'ha permès actuar de pont entre col·legues

"El Sant Pau es convertirà en un bar de copes"

La primavera del 2019, el Palau Robert inaugurarà una exposició monogràfica dedicada a la cuinera

Carme Ruscalleda tanca l'icònic restaurant Sant Pau 30 anys després

L'últim sopar a l'emblemàtic restaurant de Sant Pol de Mar, que té 3 estrelles Michelin, serà el 27 d'octubre

Ruscalleda, Roca, Jubany i Berasategui oferiran sopars a quatre mans

En el marc de la iniciativa Passeig de Gourmets, els xefs acostaran l'alta gastronomia al gran públic

Blanc, menú més una sessió de ‘spa’. ‘what else’?

El restaurant Blanc de Carme Ruscalleda i l’‘spa’ de l’hotel Mandarin Oriental s’han aliat per fer-nos feliços

Els entrepans més bons i solidaris

Carme Ruscalleda, premi nacional de gastronomia 2016

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició reconeix Àlvar Ayuso amb el premi al cuiner jove i entrega el premi especial al Grup Balfegó

Carme Ruscalleda: classes nocturnes als 20 anys

"Vaig decidir aprendre català de manera natural", explica la xef del Sant Pau

Ruscalleda, Tusquets i Alfredo Molinas reben la Medalla del Mèrit al Treball

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha destacat que el guardó és un reconeixement a l'esforç i a la "labor amagada i silenciosa" que cadascun dels premiats ha desenvolupat durant els darrers anys

Carme Ruscalleda col·labora en un receptari de 40 plats elaborats amb licor

La fàbrica de licors Cal Col·lector edita 'La ratafia dels raiers. Història d'un licor pirinenc' un llibre on han participat Carme Ruscalleda, Raül Balam, Jean Luc Figueres i Pep Nogué

La cuina catalana vol ser patrimoni immaterial de la humanitat

La cuina catalana està una mica més a prop de ser patrimoni immaterial de la humanitat després que l'Institut Català de la Cuina hagi publicat una edició revisada i ampliada del 'Corpus del patrimoni culinari català'. La recopilació de 1.136 receptes de la cuina catalana, numerades i ordenades alfabèticament i per tipus de plat, suposen una base sòlida per començar el projecte de candidatura per al reconeixement de la Unesco, que està previst pels pròxims dos anys

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF