Adrià Pérez: "Venem les 100.000 ampolles que fem però no som els que més facturem al Priorat"Vins i caves | 16/09/2024
Lluís Llach: "Em fa més il·lusió el que hem fet al Celler Vall Llach que la meva pròpia carrera musical" Vins i caves | 23/07/2024
L’expansió pel Priorat de Rafel Muria, l’únic cuiner amb estrella Michelin de la comarca Xefs | 09/04/2024
Albert Costa: “Lluís Llach ens ha dit que el 80% del celler ens el quedem nosaltres, que ens hi dediquem com a família”Vins i caves | 08/04/2024
Valentí Llagostera: “Els vins de 500 o 1.000 € donen prestigi a un celler, però han de ser bons perquè es venguin”Vins i caves | 11/12/2023
Les vinyes verdes, vora el mar, són la nova platja (amb respecte per la natura) Vins i caves | 05/07/2023
Albert Costa, enòleg del celler Vall Llach (DOQ Priorat): "Trauré les teules una a una per salvar algunes ampolles i barriques del celler"Vins i caves | 12/01/2021