RestaurantsJoan Manubens: "Acabem d'obrir el bar del Passadís del Pep, sense rètol, sense passadís i amb carta pròpia, diferent"Trinitat Gilbert Martínez10-11-2025
XefsEl cuiner Jordi Vilà porta els seus grans èxits davant del mar de BegurTrinitat Gilbert Martínez17-06-2025
XefsJordi Vilà: "L'Enigma, d'Albert Adrià, és el restaurant més maltractat per les guies"Trinitat Gilbert Martínez05-05-2025
XefsCom combatre la febre del ceviche i del 'cheesecake': arguments per defensar la cuina catalanaRosa Rodon14-04-2025
XefsEl cuiner Jordi Vilà eleva l’escudella: hi incorpora llamàntol, escamarlà, espardenya i turbotTrinitat Gilbert Martínez21-11-2024
ReceptesSopes i cremesL’escudella calenta del cuiner Jordi Vilà que et pots menjar dret al carrerTrinitat Gilbert Martínez04-12-2023