
pastisseria


Carla Peyrón guanya el segon premi a la millor tapa d'Espanya amb una doble reivindicació
Mengem |
15/11/2022


El català Lluc Crusellas, millor xocolater del món
Estils |
31/10/2022



Tatin de poma, un clàssic de la pastisseria
Receptes |
16/11/2021

Panellets d’or, pinyons de diamant
Empreses |
31/10/2021


Un croissant campió per sortir de la crisi
Estils |
29/09/2021

Xocolata negra: com més amarga millor?
Receptes |
07/04/2021

Xocolata desfeta, un luxe per si sol
Estils |
19/03/2021

Riudoms, capital estatal del panettone
Startups |
19/12/2020



Com es fa el pa de pessic al vapor? Recepta saludable del cuiner Oriol Sabé, del restaurant Can Marc
Receptes |
14/10/2020



Aquesta és la recepta dels cupcakes de confinament de la reina Elisabet II d'Anglaterra
MenjarseElMón |
24/04/2020
