Futbol Femení
Esports Futbol 26/05/2013

Un hat-trick de Sonia a Madrid dóna al Barça mig bitllet per a la final de Copa de la Reina

Les blaugranes han aconseguit una important victòria (0-3) contra l'Atlètic de Madrid, en l'anada de semifinals de Copa. La tornada es jugarà el pròxim 9 de juny

BarcelonaEl Barça femení té un peu i mig a la final de la Copa de la Reina, després de derrotar 0-3 l'Atlètic de Madrid a Majadahonda gràcies a una brillant actuació de Sonia Bermúdez, autora dels tres gols del partit. L'eliminatòria s'haurà de concretar en el partit de tornada a Sant Joan Despí del pròxim 9 de juny.

La davantera ha obert el marcador al minut 25, després de superar Lola Gallardo amb una hàbil definició en l'un contra un. Els xuts de Priscila i alguna acció d'estratègia han amenaçat la porteria blaugrana, però el Barça ha conservat l'avantatge fins al descans.

A la represa, un altre cop Sonia ha sigut la més encertada. L'ex del Rayo ha transformat un penal per mans de Pisco dins l'àrea per encarrilar la classificació. A les acaballes, el Barça ha acabat de sentenciar, amb un tercer gol de Sonia que deixa les semifinals pràcticament decidides. La davantera ha rematat una centrada de Marta Corredera a l'àrea petita per tancar el resultat en el definitiu 0-3.

En l'altra semifinal, el Prainsa Saragossa i el Llevant han empatat sense gols (0-0) i ho deixen tot per decidir en la tornada a València.