Mario Casas i Blanca Suárez ja no són parella

Tot i la ruptura, sembla que Casas i Suárez mantenen una bona relació

Mario Casas, de 33 anys, i Blanca Suárez, de 31, ja no són parella. Tal com va anunciar ahir el programa de TVE Corazón, la parella que formaven dos dels actors més reclamats del cinema i la televisió espanyola no ha pogut superar els rigors de dues agendes que gairebé no els deixaven temps per a l’altre. Tant és així que després dos anys la relació ha tocat fons, tal com ha indicat el citat espai de la televisió pública estatal.

Tot i la ruptura, que podria haver-se produït ja fa setmanes, sembla que Casas i Suárez mantenen una bona relació. Almenys de portes cap a fora, ja que a hores d’ara continuen seguint-se l’un a l’altre a les xarxes socials. La informació de Corazón, que no ha tingut conformació de la parella, arriba després de setmanes de rumors, tots lligats a una baixada de les interaccions entre ells a internet.

De fet, fa una setmana va ser l’aniversari d’ella i no va rebre cap felicitació per part del que -almenys oficialment- era el seu xicot. També aixecava la llebre el fet que fa pocs dies Casas pengés a Instagram diverses fotografies des de Mèxic i que cap fos amb Suárez. La parella va començar a sortir després de conèixer-se des de feia molt temps, concretament fa vuit anys gràcies a la sèrie El barco.

Més continguts de