Naomi Campbell reconeix que passa dies sencers sense menjar

"M'alimento quan sento que ho he de fer", ha dit la model

Menjar de tot, beure molta aigua, dormir bé... Aquestes són les respostes habituals de moltes models quan els pregunten quins són els seus secrets de bellesa. Potser és així per a algunes, almenys durant la joventut. Però la realitat és una altra, en molts de casos. Sobretot en la mesura que van passant els anys i aquestes models volen seguir en actiu.

Ho ha confirmat Naomi Campbell, que, sense parlar directament de què li toca fer per mantenir el físic de fa trenta anys, ha deixat anar que passa dies sencers sense menjar. Al programa gastronòmic de Lorraine Pascal, ha explicat que als seus gairebé 50 anys practica dejunis de com a mínim 24 hores. "M'alimento quan sento que ho he de fer. Pot passar més d'un dia, que no menjo. No em moro de gana", ha explicat a Pascal. "No em moro de fam. Si vull fer un dia de no menjar, ho faig i només bec aigua o suc. Depèn de com em senti", assegura la 'top'.

A més, la britànica assegura que quan fa calor se sent poc motivada per menjar: "Amb la calor, de vegades no menjo, només vull prendre'm un suc". "Fa massa calor. Però mai ho planejo. Podria ser un dia, podrien ser dos dies a la setmana. Només quan em dona la gana", afegeix.

El 2010, Campbell ja va explicar a Oprah Winfrey que seguia unes restrictives pautes alimentàries, com la dieta Master Cleanse, també coneguda com la dieta de la llimonada, en la qual només es poden ingerir tres tipus de begudes: llimonada amb pebre de Caiena i xarop d'auró, una beguda d'aigua salada i te laxant a base d'herbes. "El temps màxim que he practicat aquesta dieta han sigut 18 dies", va dir després d'afegir: "És bo netejar el teu cos de tant en tant". Campbell combina aquestes estrictes dietes, que algun professional podria considerar insanes, amb durs entrenaments al gimnàs que comparteix a les seves xarxes.

El + vist

El + comentat