Exposicio 'Inflorescencia' flors en pintura i sucre de pastisseria a la Pigment Gallery Barcelona
Gent 29/04/2024

La Pigment Gallery celebra l'arribada de la primavera amb les flors més dolces (i comestibles)

Ferran Adrià ha inaugurat l'exposició 'Inflorescència', que es podrà veure al llarg d'aquesta primavera

1 min

Inflorescència és el terme botànic que al·ludeix a la disposició de les flors sobre les branques o les extremitats de la tija. Hi ha nombrosos tipus d’inflorescències segons la disposició de les flors, que creixen condicionades per la recerca de les condicions que assegurin la supervivència de la planta. A la sala de la Pigment Gallery, les flors han crescut abundantment i no només per sobreviure, sinó per ser admirades i gaudides.

Exposició 'Inflorescència', flors en pintura i sucre de pastisseria a la Pigment Gallery, a Barcelona

A partir d'aquest dilluns i durant tota la primavera les flors pintades en oli sobre tela i les creades amb sucre de pastissera es podran veure a l'exposició Inflorescència. Aquesta és la primera vegada que en una galeria d'art de Barcelona s'exposen pintura i pastisseria creativa de manera conjunta. Per fer-ho s'ha comptat amb les pintures de motius florals de Marcelo Fuentes i Rosa Artero, i amb les hiperrealistes flors de sucre en tres dimensions de Patricia Schmidt, tota una referència en l’àmbit de la pastisseria creativa.

Exposició 'Inflorescència', flors en pintura i sucre de pastisseria a la Pigment Gallery, a Barcelona

Per inaugurar l'exposició no hi ha pogut faltar l'artista dels artistes del món culinari: Ferran Adrià. El reconegut cuiner té el reconeixement de tres estrelles Michelin pel restaurant Bulli, que en cinc ocasions, entre el 2002 i el 2009, va rebre el premi al millor restaurant del món segons The World's 50 Best Restaurants.

stats