Avril Lavigne es casarà per tercera vegada

La cantant d'èxits com 'Complicated' es casarà amb el rocker Mod Sun

2 min
El moment en què Mod Sun va demanar matrimoni a Avril Lavigne

BarcelonaLa cantant canadenca Avril Lavigne es vol casar per tercera vegada. Ho ha anunciat a través d'Instagram, on ha compartit diverses imatges del moment en què la seva parella, el rocker Mod Sun, li va demanar matrimoni a prop de la Torre Eiffel de París. "Ha sigut la proposta de matrimoni més romàntica que podia demanar. Érem a París, en un vaixell al riu Sena. Teníem un violinista, xampany i roses. Va ser com si el temps s'aturés i només hi fóssim nosaltres", ha explicat Lavigne a la revista People.

Per demanar matrimoni a la cantant, Mod Sun va triar un anell fet a mida i en forma de cor. "Té inscrites les paraules «Hola, ídola», que són les primeres que em va dir quan ens vam conèixer. A dins també hi diu «Mod+ Avril»", ha detallat la cantant. Lavigne, que es va fer mundialment coneguda gràcies a temes com Complicated i Skater boy. Lavigne confessa a People que no s'esperava que Mod Sun li demanés matrimoni però que sabia des que el va conèixer que és l'home de la seva vida. "Sabia que teníem una connexió imparable molt forta des de la primera setmana d'escriure i treballar junts a l'estudi", remarca.

L'anell de compromís

El matrimoni amb Mod Sun serà el tercer de Lavigne. L'any 2006, quan tenia 22 anys, es va casar amb el guitarrista i vocalista de Sum 41, Deryck Whibley, amb qui va començar a sortir quan tenia 19 anys. El matrimoni va durar només tres anys i el 2009 anunciaven el divorci. El seu segon marit va ser el líder de Nickelback, Chad Kroeger, amb el qual va estar dos anys casada. Lavigne, considerada una de les princeses del pop punk, té una estreta relació amb França: tot i que va néixer al Canadà, el seu pare és francès, motiu pel qual la cantant va sol·licitar la nacionalitat gal·la, que li va ser concedida el 2011. Un any després, Lavigne va vendre la seva casa de Bel Air i es va traslladar a París per aprendre francès.

stats