Gent 05/08/2019

Cara Delevingne es casa en secret a Las Vegas

Un imitador d'Elvis l'ha casat amb la seva nòvia de fa dos anys, Ashley Benson

Ara
2 min
Cara Delenvingne es casa en secret a Las Vegas

BarcelonaCara Delevingne i Ashley Benson s'han casat a Las Vegas en secret aquest estiu, segons publica el diari 'The Sun'. La publicació afegeix que la model i l'actriu de 'Pretty little liars' haurien segellat la seva relació a l'estat de Nevada per mitjà d'una cerimònia oficiada per un imitador d'Elvis Presley.

Segons relata el mitjà, la parella s'hauria compromès el passat 8 de juliol i, al cap de poc, haurien convocat un grup molt reduït de persones pròximes per acompanyar-les en la cerimònia. Entre els elegits hi hauria hagut les actrius Charlize Theron i Sophie Turner, que també es va casar a Las Vegas el maig passat amb Joe Jonas. Jonas i els seus germans també va formar part dels invitats.

Per a l'ocasió, la transgressora parella va triar el negre, tal com explica al rotatiu Michael Kelly, el propietari de la capella Little Vegas Chapel, una de les més famoses de la ciutat i especialitzada en aquest tipus d'enllaços. "Estaven segures del que estaven fent i del que signifiquen l'una per a l'altra", opina Kelly, que afegeix que tot i que "s'estaven divertint", "es veia clarament que ho estaven fent molt seriosament".

Delevingne, de 26 anys, i Benson, de 29, van començar a sortir fa dos anys. Des de llavors no han amagat el seu amor i han anat plegades a esdeveniments com el Festival de Cinema de Toronto o la Setmana de la Moda de París. Tot i que no s'amaguen, no parlen públicament de la seva vida privada. Només han fet exhibició de la seva relació per motius de militància LGTBIQ+. De fet, recentment Delevingne va rebre un premi pel seu suport als joves LGTBI i, en el seu discurs, la model i també actriu va voler dedicar unes emotives paraules a la seva parella.

stats