Gent 02/01/2020

El marit de Cristina Pedroche es posa el 'vestit' que va portar ella l'any passat

El xef Dabiz Muñoz llueix el biquini de Tot-Hom que ella va dur a les campanades del 2018-19

Ara
1 min
El marit de Cristina Pedroche, amb el vestit que ella va portar per acomiadar el 2018

BarcelonaSi l'especial de Cap d'Any d'Antena 3 amb les campanades presentades per Cristina Pedroche s'ha convertit ja en un clàssic, ha passat el mateix amb la tradició que va inaugurar el seu marit, el xef Dabiz Muñoz. Cada any, el dia 31 de desembre es posa el vestit que la televisiva havia portat per acomiadar l'any 365 dies abans. I enguany ha seguit aquest costum, que ja fa anys que dura.

"Pedroche, tremola bonica, el teu regnat a les campanades s'acaba. Aquesta és la prova definitiva, la diva soc jo! A veure si ho superes aquesta nit, encara que ho veig impossible...", escrivia el fundador del Diverxo al costat d'una foto d'ell amb el conjunt floral que va servir a Pedroche per acomiadar el 2018. Ella, per la seva banda, tampoc s'ha pogut resistir a compartir una imatge del seu marit presumint de cos i de vestimenta. "Doncs ja estem tots preparats per a aquesta nit", va escriure al costat d'un emoji plorant de riure.

El conjunt en qüestió de Muñoz és un biquini amb 250 flors d'organdí natural cosides a mà, rematat amb una cua de tul amb lluentons. Aquesta proposta, materialitzada per la firma catalana Tot-Hom, estava pensada per recrear dues de les creacions més icòniques d'Yves Saint-Laurent. Dues creacions que en el seu moment van lluir Laetitia Casta i Twiggy.

stats