Separació
Gent 25/08/2022

La dona de Stallone li demana el divorci després de barallar-se per un gos

L'actor s'ha tapat el tatuatge de la cara de la seva dona amb una imatge de la nova mascota

2 min
Stallone i la seva dona al festival de Canes

BarcelonaDesprés de vint-i-cinc anys de matrimoni, Jennifer Flavin ha demanat el divorci a Sylvester Stallone, a qui va conèixer l'any 1988 i amb qui es va casar el 1997. Segons detalla el digital TMZ, Flavin va presentar la demanda de divorci poc després de tenir una forta discussió amb el seu marit sobre el nou rottweiler que volia l'actor. El protagonista de Rocky, però, ha desmentit que la discussió pel gos sigui la causa de la separació, tot i que admet que sí que es va produir la baralla.

"No hem acabat la nostra relació per una discussió tan trivial com aquesta", ha explicat Stallone a TMZ. Segons el digital, l'actor volia un rottweiler per protegir la família, però la seva dona no hi estava d'acord. Els Stallone divideixen la seva vida entre les dues costes dels Estats Units, ja que tenen una casa a Los Angeles i una altra a Palm Beach, i això implica que la logística per tenir cura del gos sigui més difícil. A més, Stallone passa força temps lluny de casa rodant les seves pel·lícules. El mitjà assegura que la discussió que va començar pel gos va treure a la llum altres problemes de la parella.

Segons la versió de l'actor, el divorci es produeix perquè estan en moments vitals diferents. "Simplement hem anat en direccions diferents. Tinc un gran respecte per la Jennifer", ha dit el protagonista de Rambo. Tot i la negativa de la seva dona a tenir un nou gos, fa dues setmanes Stallone presentava l'animal, Dwight, a través de les xarxes socials. A més, unes fotos publicades pel Daily Mail mostren que Stallone –tal com ha confirmat el representant de l'actor– s'ha tapat el tatuatge de la cara de la seva dona, que lluïa al braç, amb la imatge del seu nou gos.

Més enllà de la discussió pel gos, en la demanda presentada per Flavin s'especifica que Stallone estaria malgastant i retirant diners del fons comú de la parella.

Stallone, de 76 anys, i Flavin, de 54, es van conèixer el 1988 en un restaurant de Beverly Hills i es van casar el 1997. Junts tenen tres filles –Scarlet, de 20 anys; Sistine, de 24, i Sophia, de 25– amb les quals la parella ha estat rodant un reality show sobre la seva vida familiar que es podrà veure a Paramount+.

Tot i que el divorci ha estat una sorpresa –fa tres mesos celebraven un quart de segle de casats–, Stallone i Flavin ja havien viscut alts i baixos sentimentals. L'any 1994, tres anys abans de casar-se, Stallone va deixar Flavin amb una carta que li va enviar mitjançant l'empresa de missatgeria FeDex. Poc després, la model va descobrir que l'actor tenia una relació amb una altra dona, que va donar a llum una nena. Finalment, va resultar que la nena no era filla de Stallone i tots dos es van reconciliar.

stats