Hollywood
Gent 28/11/2022

Eva Longoria, en un vídeo viral: "No som a Espanya, som a Catalunya"

L'actriu és a l'Empordà rodant la seva nova sèrie

1 min
Eva Longoria

BarcelonaEva Longoria fa mesos que està instal·lada a l'Empordà, on roda Land of women, sèrie que adapta la novel·la La tierra de las mujeres, de Sandra Barneda. En la ficció, que es podrà veure a AppleTV+, Longoria interpreta la Gala, una dona de Nova York que haurà de fugir del país arran de les irregularitats financeres del seu marit. La Gala, la seva filla i la seva mare, a qui dona vida Carmen Maura, es refugien en un poble vinícola del nord de l'estat espanyol.

L'actriu nord-americana sembla totalment integrada en la vida catalana, si fem cas del vídeo que va pujar aquest cap de setmana a Instagram i que s'ha fet viral. S'hi pot veure Longoria acompanyada d'una amiga al restaurant Santallúcia de la platja de l'Almadrava, a Roses, a l'Alt Empordà. En el vídeo, l'actriu, que mostra les vistes que hi ha des del restaurant, li pregunta a la seva amiga: "On som, Christy?" La seva acompanyant respon: "A Santa Llúcia, Espanya". Ràpidament, Longoria corregeix la seva amiga i li fa notar que són a Catalunya. "Tens raó, ho sento, ho sento. Definitivament som a Catalunya". Durant la seva estada a Catalunya, Longoria també ha compartit vídeos i imatges d'un sopar al Castell de Peralada.

El vídeo de Longoria ha causat sensació entre els internautes, que l'han compartit a través de Twitter celebrant que l'actriu parli de Catalunya. "Feu com Eva Longoria quan ens visiteu i recordeu que Catalunya no és Espanya", deia un usuari de la xarxa social.

stats