Noves relacions

Ball de parelles: Sophie Turner es deixa veure amb un aristòcrata britànic després de deixar a Joe Jonas

La nova parella de l'actriu, Peregrine Pearson, també ha partit peres amb la seva anterior relació: l'hereva del tron de Grècia

2 min
Sophie Turner (Sansa Stark)

BarcelonaNo fa ni dos mesos que es feia pública la separació de Sophie Turner, l'actriu que encarna el paper de Sansa Stark a Joc de Trons, amb l'ex de Jonas Brothers, en Joe Jonas. Però des de llavors moltes coses han canviat. La parella d'estrelles de l'altra banda de l'Atlàntic no va ser l'única relació que es va trencar entre l'alt standing, també ho va fer una de les parelles més consolidades de l'aristocràcia europea, la filla dels hereus de la corona grega, Olympia de Grècia, i l'aristòcrata britànic, Peregrine Pearson.

Aparentment, moltes coses separaven aquestes dues relacions; l'ocupació, la distància geogràfica i, inclús, l'edat. Però la ciutat de l'amor ha unit passions. Aquest cap de setmana Sophie Turner s'ha deixat veure pels carrers de París besant-se amb el magnat britànic de 29 anys, tal com han pogut captar els fotògrafs del rotatiu The Sun. El motiu oficial del viatge de la britànica a la capital francesa es deu a la presentació que Turner va fer el dissabte passat durant el trofeu de la Copa Mundial de Rugby a l'estadi francès de Saint Denis, però resulta que l'estada s'ha acabat allargant i l'actriu de Joc de Trons l'ha volgut passar acompanyada de Pearson.

Aquesta és la primera vegada que la nova parella es deixa veure en actitud afectuosa en un espai públic, però darrerament ja se'ls havia vist junts en altres ocasions i els rumors d'una possible relació feia temps que supuraven a les xarxes. De fet, el mateix dissabte ja es va veure Pearson entre la zona VIP de l'estadi del Saint Denis prop de l'actriu de 27 anys. Així doncs, sembla que la ruptura amb el seu exmarit, Joe Jonas, —amb qui ha compartit quatre anys de matrimoni i dues filles, la Willa, de 3 anys, i la Delphine, d'1— queda lluny, per bé que els tràmits de divorci no s'han tancat fins fa tot just poques setmanes.

Qui és l'aristòcrata britànic?

La nova parella de Sophie Turner no és desconeguda entre els diaris de premsa rosa europeus. Es tracta de Peregrine Pearson, Perry Perason, pels amics. El jove britànic és un nepobaby del Regne Unit: la seva mare és la filla de John Cordle, un històric membre del partit conservador al parlament britànic durant 15 anys, i el pare de Person ostenta el títol nobiliari de ser el vescomte de Cowdray. Amb aquest historial familiar, les relacions amistoses —i amoroses— han estat a l'altura. Des de 2020 i fins aquest estiu Perry ha estat la parella d'Olympia, la neta del deposat rei Constantí de Grècia, germà de la reina emèrita espanyola Sofia.

stats