De ruta

Del Botafumeiro al Born: les visites de Joe Jonas a Barcelona

El germà mitjà dels Jonas Brothers ha visitat el barri de Gràcia, el Born i ha menjat a la marisqueria Botafumeiro

2 min
Joe Jonas visita Barcelona

BarcelonaLa mítica banda Jonas Brothers tenia previst fer més de 20 concerts a Europa, entre els quals un a Barcelona que havia de tenir lloc al Palau Sant Jordi el 25 de maig. Però la mala astrugància dels tres germans de Nova Jersey els ha fet canviar de plans. Quan el grup estava de gira per Centreamèrica, el petit dels tres, Nick Jonas, va contagiar-se de grip A i els concerts van quedar ajornats per al setembre. El germà mitjà, Joe Jonas, tampoc guanya per desastres i des de setembre es troba en una batalla legal contra la seva exdona, l'actriu Sophie Turner, per la custòdia dels seus fills. Entremig d'aquesta tempesta mèdica i legal, el Joe ha decidit escampar la boira a Barcelona, una ciutat que ja coneix en profunditat per les seves anteriors visites.

Però el mitjà dels Jonas està demostrant a les xarxes que encara té molts racons per descobrir de la ciutat. "Checking in" [Arribat], va escriure en una publicació feta des de Barcelona que va publicar al seu perfil d'Instagram, en el qual acumula més de 12,3 milions de seguidors. El Joe ja fa dies que està checked a la ciutat: concretament va ser el 7 de maig a la tarda quan va arribar a la ciutat acompanyat de dos amics.

Tots tres estan visitant la ciutat sense preocupar-se gaire per passar desapercebuts, fet que ha facilitat que els fans del grup de música l'hagin reconegut i que les xarxes s'hagin farcit de fotografies del Joe per diferents zones de Barcelona. Entre les seves publicacions a les xarxes socials i els fans que deixen poc marge a la intimitat, és fàcil resseguir els camins i les visites que estan fent per descobrir Barcelona i la costa catalana.

Per començar, ell mateix ha deixat clar a través d'un vídeo d'Instagram que s'allotja a un hotel del passeig marítim de la ciutat, amb vistes al mar i a Montjuïc. A part de la zona del port, els tres amics han passejat pel Barri Gòtic, pel voltant de la catedral i pel barri del Born. Evidentment, el Joe va quedar enlluernat amb els vitralls de la Sagrada Família, als quals va dedicar un vídeo sencer al seu perfil personal d'Instagram. També va visitar l'altra perla de Gaudí, el Parc Güell.

Com qualsevol turista que arriba motivat per la promesa d'una ciutat amb essència mediterrània i de poble al centre de Barcelona, els tres americans han invertit uns quants dies a voltar pels carrers de Gràcia. La casualitat els va portar a topar-se amb un dinar popular a la plaça de la Vila de Gràcia, una experiència que la icona de Disney Channel va immortalitzar en unes històries d'Instagram a les quals va afegir la cançó de Despechá de Rosalía. Per rematar la immersió cultural barcelonina, també van degustar l'alta gastronomia del Botafumeiro, un restaurant on han passat estrelles com Nicolas Cage, Woody Allen, Beyoncé i David Beckham.

stats