Crònica social
Gent Famosos 13/07/2023

Conclave de polítics catalans (amb Lydia Lozano) al Festival Alma del Poble Espanyol

El concert de Chris Isaak va congregar moltes cares conegudes al Poble Espanyol, on la col·laboradora de 'Sálvame' va ser l'ànima de la festa

3 min
Lydia Lozano al concert de Chris Isaak de l'Alma Festival Jardins de Pedralbes, al Poble Espanyol

BarcelonaMontjuïc es va convertir anit en l'epicentre cultural de Barcelona. Mentre els cotxes dels pares dels i les fans de Harry Styles col·lapsaven els accessos a la muntanya, més discretament anaven arribant al Poble Espanyol els i les fans de Chris Isaak, que amb 67 anys va donar una lliçó magistral de pulcritud musical i va demostrar que la veu no té edat si la genètica i l'absència de mals costums van de bracet. El seu concert, que va ser menys multitudinari que el de l'exmembre de One Direction, va congregar, però, una bona representació de la classe política barcelonina. Pel reservat de l'Alma Festival Jardins de Pedralbes van anar passant figures nostrades de la política catalana com Natàlia Garriga, consellera de Cultura; Edgar García, director de l’ICEC; Xavier Marcé, flamant comissionat de Cultura i Indústries Creatives de l'Ajuntament de Barcelona; Maria Eugènia Gay, tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida del consistori barceloní, o Meritxell Massó, ex secretària general de Presidència de la Generalitat.

Mentre el pernil tallat amb ganivet i les copes de vi fresc feien més amable l'espera, l'ambient va anar millorant amb l'arribada d'altres cares conegudes com Mar Alarcón, vicepresidenta de Foment del Treball i de Tech Barcelona; Oriol Nolis, director de RTVE Catalunya, o Meritxell Bautista, fundadora de l'operadora de telecomunicacions Fibracat. Les grades, però, no es van acabar d'animar del tot fins a l'arribada de Lydia Lozano, una completa inesperada en la vida social barcelonina que anit s'ho va passar molt bé.

D'esquerra a dreta: Meritxell Bautista, Mar Alarcón, Maria Eugènia Gay, Maria Teixidor i Elena Carandini

Amb ulleres de sol i un dels seus habituals i coloristes estilismes, la col·laboradora de l'extint Sálvame va animar la grada al ritme de les cançons d'Isaak, del qual va demostrar ser una entusiasta. Acompanyada del marit, conegut amb el nom afectiu de Charlie, Lozano va animar la grada ballant cada cançó a pesar que Isaak no és dels artistes més ballables. També va atendre amablement les persones que li demanaven fotografies o li feien preguntes sobre les seves aventures televisives.

La mediàtica col·laboradora, que va vibrar amb Isaak igual com vibrava amb Barry White ballant el seu "baile chuminero" a Sálvame, és a Barcelona invitada per Kike Sarasola, que l'ha convidat a conèixer els seus hotels a la capital catalana, a la qual ha acudit acompanyada d'alguns familiars. Després d'un breu pas per Barcelona, la televisiva té previst prosseguir les seves vacances per Catalunya i està previst que visiti Cadaqués, on no allargarà gaire l'estada per tornar al costat de la seva mare, d'edat avançada i de la qual s'ocupa actualment.

El Festival Alma, que va congregar 2.900 persones al concert d'Isaak d'ahir a la nit, portarà fins al Poble Espanyol una quinzena d'artistes més fins al dia 27 de juliol. Hereu del Festival Jardins de Pedralbes, que cada estiu des del 2013 omplia els mencionats jardins de la Diagonal barcelonina, l'Alma té la voluntat de "continuar i continuar encara que a vegades suposi un sacrifici", tal com explicava ahir a tots els assistents Martín Pérez, director del festival, des de dalt de l'escenari.

Chris Isaak amb una fan que va ser convidada a pujar a ballar a l'escenari amb l'artista i amb altres admiradores
stats