Regne Unit

David Beckham confessa per què es va casar amb la Victoria

L'exjugador de futbol ha concedit una entrevista a James Corden per al podcast 'This life of mine'

2 min
El matrimoni Beckham va tenir el coronavirus al mes de març

BarcelonaNarrativament, la relació entre un futbolista i una cantant és perfecta, però la majoria de vegades la cosa acaba malament. Shakira aquesta setmana ho ha deixat ben clar: "És una molt mala idea que un artista es relacioni amb un atleta. L'empatia és clau en la feina d'un artista, mentre que un esportista està en constant estat de guerra". Però les excepcions també existeixen. Després de 27 anys de relació, quatre fills i un documental, David i Victoria Beckham segueixen junts, malgrat els escàndols que han hagut de superar.

Sobre tot això han parlat aquesta setmana al nou capítol del podcast This life of mine, amb James Corden. El comunicador, que de la mà de Sirius XM està engegant una temporada d'entrevistes a vips com Kim Kardashian, Martin Scorsese o Tom Ford, ha entrevistat el que va ser jugador del Manchester United. Però la vida d'esportista no és el que més interessa de David Beckham, sinó la vida privada que comparteix amb l'ex spice girl Victoria Beckham.

"Simplement m'agradava. No sabia com era ella com a persona. En realitat m'agradava com li agradava a la majoria de gent d'aquella època, i no sabia amb qui em casaria ni amb qui estaria la resta de la meva vida. No sabia com era de forta, i això és el que realment em va atreure d'ella, més que qualsevol altra cosa". Aquesta és la declaració que l'exfutbolista i model fa a Corden.

Prioritat: la família

Un quart de segle després de donar-se el "Sí, vull" i de tenir quatre fills, a més d'alguns escàndols d'infidelitat entremig, l'esportista ha assegurat que, tot i veure que la seva dona és "preciosa" i "sexi", el que més li agrada d'ella és que "sigui una dona forta i que treballa de valent". Aquesta és una de les declaracions més personals que ha fet la parella, si bé al documental Beckham ja van deixar entreveure la versió més íntima de la família.

"M'agrada que ella em cuidi de vegades. Bé, la major part del temps. Hem creat una vida amb quatre fills increïbles, que són les coses més importants de la nostra vida. Per això vaig escollir la Victoria, per la manera que dirigeix la família", diu Beckham, deixant entreveure una visió tradicional dels rols maternals. De fet, un any després d'anunciar la seva relació i un any abans de casar-se al castell de Luttrellstown (Dublín) ja va néixer el Brooklyn. Anys més tard, van arribar el Romeo, el Cruz i la Harper.

stats