A les xarxes
Gent Famosos 28/09/2023

La felicitació de Joan Laporta a Julio Iglesias a l'estil Marilyn Monroe

El cantant espanyol ha rebut 465 vídeos de famosos felicitant-lo pel seu aniversari, entre ells el de Joan Carles, la infanta Elena o Xavi Hernández

2 min
Joan Laporta al vídeo de felicitació a Julio Iglesias

BarcelonaNi Julio Iglesias ni ningú altre es podia imaginar que Joan Laporta entonaria el Happy birthday, Mr. President de Marilyn Monroe pel vuitantè aniversari del cantant espanyol. El culpable de la gravació del vídeo que s'està fent viral a les xarxes és Richy Castellanos. El que alguns consideren com un dels millors relacions públiques d'Espanya ha aconseguit reunir 465 vídeos de famosos i estrelles de l'esport perquè felicitessin l'icònic cantant.

Joan Laporta i Julio Iglesias són dues personalitats que, clarament, no s'han olvidado de vivir i així ho ha destacat el president del club blaugrana en el seu missatge de felicitació: "Hola, Julio, ets un campió i un líder i sempre ho seràs. Gràcies per fer-nos sentir i per sentir. No deixis de sentir mai, ja ho saps". Després de tant de sentiment, Laporta agafa aire i comença a entonar el clàssic Happy birthday, Mr. President, la cançó que Marilyn Monroe va dedicar a John F. Kennedy el 1962.

Amb una camisa de fil de color blau cel, desbotonada com és costum en ell i amb la llum de la posta de sol tocant-li la cara, Laporta descansa uns segons per deixar reposar les cordes vocals. L'esforç per evitar que els titulars dels diaris no poguessin destacar la manca d'habilitats vocals del president ha estat gros. Per si quedava alguna mena de dubte, acaba afirmant: "No soc Marilyn, però t'estimo; t'estimo, amic". Finalment, acomiada el vídeo dedicant-li un "feliç aniversari", primer en castellà i després en català.

Però el president del Barça no ha estat l'únic a felicitar el cantant d'Abrázame. Richy Castellanos també ha aconseguit la felicitació d'un altre Joan, en aquest cas de Joan Carles, el rei emèrit, que també ha gravat un vídeo felicitant Julio Iglesias. També li han dedicat unes paraules la infanta Elena, Matías Prats, Iñaki Gabilondo, Rafa Nadal, i els catalans Sergio Busquets, Xavi Hernández i Gemma Mengual, entre molts altres d'una llista majoritàriament masculina.

stats