Comiat
Gent Famosos 17/02/2023

Els amics de Vivienne Westwood converteixen el seu funeral en una veritable catifa vermella

El comiat de la dissenyadora congrega models, artistes, músics i actors, que es vesteixen amb peces icòniques de la creativa

2 min
El recordatori del funeral de Vivienne Westwood

BarcelonaLa model Kate Moss, la dissenyadora Victoria Beckham i l'actriu Helena Bonham Carter van assistir ahir a Londres al servei en memòria de la dissenyadora Vivienne Westwood, que va morir al desembre als 81 anys. L'acte es va fer a la catedral de Southwark, on es van congregar familiars, amics i celebritats del món de la moda arribades de tots els racons del món. A l'acte d'homenatge a la dissenyadora, a qui es recordarà com a icona punk i activista pel medi ambient, moltes celebritats hi van anar vestides amb dissenys clàssics de Westwood, que destaquen pels quadres de tartan escocès i pels colors atrevits, combinats provocadorament.

L'actriu britànica Helena Bonham Carter va optar per un vestit jaqueta de tons rojos i morats amb un collaret de perles, signat per Westwood. L'excantant i dissenyadora Victoria Beckham va lluir un vestit negre ajustat de coll alt i màniga llarga, amb obertura, i el director de la revista Vogue, Edward Enninful, també va optar per un vestit negre. Kate Moss va dur un vestit de quadre escocès amb americana a joc, i la seva filla, Lila, portava una bossa vermella firmada per Westwood.

Entre els molts rostres famosos que van voler recordar la dissenyadora també hi havia l'actriu nord-americana Ellen Fanning; el líder del grup de música Primal Scream, Bobby Gillespie; Stormzy; l'artista Tracy Emin, gran amiga de Westwood; el cantant irlandès Bob Geldof, i el músic australià Nick Cave, que va arribar a la catedral amb la seva dona, la dissenyadora Susie Bick.

Helena Bonham Carter al comiat de la dissenyadora Vivienne Westwood.
La dissenyadora Zandra Rhodes.
L'actriu francesa Farida Khelfa.
Nick Cave i la seva dona, la dissenyadora Susie Bick.
El promotor de clubs Philip Sallon.
L'artista Daniel Lismore i la seva acompanyant.
Els dissenyadors Marc Jacobs i Victoria Beckham.
El cantant Stormzy.
El músic Bob Geldof.
stats