Divorci

L'actriu Hiba Abouk anuncia el divorci d'Achraf Hakimi: “Sempre estaré al costat de les víctimes”

El futbolista, de 24 anys, juga actualment al PSG i està acusat d'una violació comesa a la seva casa de París

2 min
Hiba Abouk surt amb Achraf Hakimi

BarcelonaEl matrimoni entre Hiba Abouk i Achraf Hakimi ja és història. Segons ha confirmat l'actriu espanyola, ella i el futbolista, acusat fa unes quantes setmanes de violació, se separen. A través d'un comunicat a les seves xarxes socials, amb el qual s'ha pronunciat per primera vegada sobre la situació que està vivint després de més d'un mes esquitxada per la polèmica del seu company, Abouk ha donat a conèixer en quin punt es troba la seva relació de parella. "Avui sento el deure de fer públic aquest comunicat per manifestar el meu estat d'ànim i aclarir, en primera persona, les informacions errònies que circulen", comença l'actriu, que assegura que dona la cara moguda per la necessitat de recobrar la seva vida “personal, pública i professional”.

“Després de prendre la decisió de separar-nos legalment i de deixar de conviure, a l'espera dels tràmits de divorci, ¿qui havia d'imaginar que, a més d'enfrontar-me al dolor que comporta una separació i acceptar el dol que comporta el fracàs d'un projecte familiar al qual m'havia lliurat en cos i ànima, hauria d'enfrontar-me a aquesta ignomínia?", escriu l'artista, de 35 anys. "Queda confiar en la bona feina de la justícia atesa la gravetat de l'acusació. Sobra recalcar que, a la meva vida, sempre he estat i estaré al costat de les víctimes”, conclou sobre la situació legal del seu futur exmarit, amb qui té dos fills.

De fet, Abouk aprofita el text per dir que les dues criatures són a hores d'ara la seva "absoluta prioritat". Sobre el fet d'haver estat tant de temps en silenci mentre el seu home era oficialment investigat per la justícia francesa, l'actriu al·lega que ha "necessitat temps per digerir aquest xoc". I, pel que fa a la seva situació sentimental, afirma que ella i el pare dels seus fills havien decidit acabar amb la seva unió "després de meditar-ho molt" i abans dels "fets esdevinguts", en els quals afirma que s'ha vist "involucrada mediàticament" a pesar que són "completament aliens" a ella.

L'actriu i el futbolista hispanomarroquí, de 24 anys, es van conèixer fa cinc anys. Ella era molt coneguda a Espanya per sèries com El príncipe i ell era un dels noms més prometedors del futbol, gràcies al seu pas per equips com el Reial Madrid i el Borussia Dortmund. Es van casar en secret l'estiu del 2020.

stats