Nova relació

Inés Arrimadas reapareix amb nova parella, un exdiputat de Ciutadans, a la processó de la Legió

L'expolítica ha triat l'acte religiós a Màlaga per fer pública la seva nova relació

2 min
Guillermo Díaz i Inés Arrimadas, en una imatge d'arxiu de quan encara no eren parella

BarcelonaDesprés de mesos de rumors, la nova relació d'Inés Arrimadas, exlíder de Ciutadans, ha sortit a la llum. L'expolítica s'ha deixat veure acompanyada d'un excompany de partit, l'exdiputat Guillermo Díaz, durant les celebracions de la Setmana Santa a Màlaga. La parella va anar en actitud afectuosa a la processó del Crist de la Bona Mort, que té lloc el Dijous Sant i en la qual els legionaris traslladen el Crist fins al seu tron processional. Un dels punts culminants de l'acte és quan els militars canten Novio de la muerte.

Segons avança La otra crónica, que ha publicat l'exclusiva de la foto del petó de la parella, Díaz sent una gran admiració per la Legió perquè tant el seu pare com el seu avi materns van ser destinats a aquest cos. A més, és un gran aficionat a la història bèl·lica. El diari indica que la relació entre Arrimadas i l'exdiputat és molt sòlida i que tots dos estan plenament integrats a la vida familiar de l'altre. L'exlíder de Ciutadans es va separar el 2023 de Xavier Cima, exdiputat de Convergència i Unió, amb qui va estar casada sis anys i amb qui comparteix dos fills, l'Alex i el Marc. La fi del matrimoni va coincidir amb la decisió d'Arrimadas de deixar la política després dels mals resultats de Ciutadans a les eleccions del 28 de maig del 2023.

La otra crónica detalla que la relació entre Arrimadas i Díaz va començar com una amistat i que ell l'admirava "sobretot intel·lectualment". De fet, l'exdiputat va deixar constància d'aquesta admiració a les xarxes socials, on va compartir textos elogiosos a qui llavors era la líder del partit. En una publicació a Instagram del febrer del 2020, Díaz compartia una foto d'ell i Arrimadas al Congrés dels Diputats amb aquest text: "Hi ha persones que et fan creure que no hi ha reptes impossibles. A la foto n'hi ha una, l'altre soc jo".

Tot i la sintonia sentimental i política, la parella viu en ciutats diferents. Ella encara resideix a Jerez de la Frontera, la seva ciutat natal i on es va traslladar per intentar superar la crisi amb l'exmarit; ell, en canvi, viu a Màlaga.

stats