Desgràcies
Gent Famosos 24/05/2023

Íñigo Onieva es queda sense feina just abans de casar-se amb Tamara Falcó

El futur marit de la marquesa de Griñón ha perdut el lloc de treball com a relacions públiques de dos locals de Madrid

2 min
Onieva trenca el silenci respecte a la seva ruptura

BarcelonaTamara Falcó i Íñigo Onieva fa setmanes que són notícia pels constants contratemps que podria patir el seu casament, que tindrà lloc d'aquí menys de dos mesos. Des d'un esquinç que es va fer ella al turmell fins a la sonada finalització del contracte amb les dissenyadores Sophie et Voilà que l'ha deixat a ella sense vestit de núvia, la parella ha deixat un devessall de titulars que fan que sembli que aquest casament està maleït i que no es poden treure la mala sort de sobre. Just quan ella tornava de Nova York, on ha anat a buscar un vestit de núvia a la botiga de Carolina Herrera perquè a Espanya sembla que cap de les alternatives disponibles acabava de ser del seu gust, s'ha sabut que el seu futur marit també està de pega.

Onieva, que ha exercit durant dos anys com a relacions públiques de dos locals molt coneguts de Madrid, Tatel i Totó, hauria estat acomiadat d'aquestes feines, tal com revelava ahir Telecinco. Onieva, que també té altres negocis, se n'hauria assabentat fa uns dies. "Li han dit que no torni a Tatel i Totó, on exercia com a relacions públiques. No sé què deu haver passat, però m'han dit que ja no hi treballa", explicaven a la cadena de Mediaset. Segons el diari 20 minutos, la sortida s'hauria produït perquè el madrileny no hauria aconseguit els objectius que esperaven d'ell. "Després de dos anys al grup, la seva projecció era molt limitada. Tot i això, en les últimes setmanes li van proposar un canvi de funcions sense revisar els termes econòmics, cosa que va complicar assolir un acord", explica el diari, que assenyala que canviar de funcions pel mateix sou va ser clau per a Onieva per decidir abandonar el grup, cosa que finalment afirmen que s'ha produït de forma "amistosa".

Aquest cop professional arriba just quan l'empresari havia estat a Lourdes com a peregrí, tal com va retratar el programa Cuatro al día. De fet, no és l'única peregrinació de la parella, ja que ella va decidir fer el seu comiat de soltera a Fàtima, on va anar amb algunes amigues. Mentre ella intenta trobar un vestit nupcial a l'altura de les seves expectatives, ell ja hauria trobat el seu outfit per casar-se. Segons ha transcendit, es casarà amb un jaqué clàssic: amb levita i pantalons rectes de colors llisos i amb el blau marí com a to dominant.

stats