Problemes de salut
Gent Famosos 21/10/2022

Kiko Rivera pateix un ictus

El fill d'Isabel Pantoja, de 38 anys, està ingressat des d'aquesta matinada a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla

2 min
Kiko Rivera en una fotografia d'arxiu

BarcelonaEl cantant Francisco José Rivera Pantoja, antigament conegut com a Paquirrín i actualment com a Kiko Rivera, està ingressat des d'aquesta matinada a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla a causa d'un ictus que va patir a casa seva, a Castilleja de la Cuesta, a prop de Sevilla. Segons han informat a l'agència Efe fonts pròximes a la família, el fill d'Isabel Pantoja es va trobar malament de matinada i, després de ser atès al CAP de Castilleja va ser derivat d'urgència a l'hospital de la capital andalusa, que té una unitat específica per a aquest tipus d'accidents cerebrovasculars.

El centre, el més gran d'Andalusia, disposa d'una unitat d'ictus que funciona des del 2016. Fonts mèdiques han explicat a Efe que està dissenyada com una unitat especialitzada en cures intermèdies i que els pacients que hi ingressen en fase aguda s'hi estan entre 48 i 72 hores.

L'Hospital Virgen del Rocío és a només 12 quilòmetres de casa del músic, cosa que ha estat determinant perquè hagi sigut atès ràpidament, un factor vital en aquests casos. Rivera, de 38 anys, té àcid úric i diabetis tipus 1, de manera que necessita insulina de manera regular, encara que no té cap antecedent d'accidents cerebrovasculars. El fill de la cantant Isabel Pantoja i del difunt torero Francisco Rivera va ser obès durant molts anys i fa poc va passar per quiròfan per posar-hi remei.

Aquesta mateixa tarda de divendres, la seva dona, Irene Rosales, ha explicat als mitjans de comunicació concentrats a les portes de l'hospital que Kiko Rivera ha tingut "un petit ictus". A pesar que la col·laboradora televisiva –i mare de dos dels seus tres fills– ha reconegut que el seu marit està "nerviós i espantat", l'estat de salut de l'intèrpret de Quítate el top o Embobao no és greu. Rosales també ha indicat que "gràcies a Déu és molt jove i té solució". "Hi ha hagut sort. Està tot controlat> ha estat un ensurt, però està tot bé i controlat", ha dit la dona de l'artista, i ha afegit que de moment no els donen l'alta. "S'ha d'estar aquí, a l'hospital, perquè és on està més bé, li faran més proves i vigilaran com evoluciona", ha conclòs.

stats