Polèmica
Gent Famosos 04/05/2023

Laura Escanes explica que ara té "el millor sexe" de la seva vida i l'acusen d'atacar Risto Mejide

La 'influencer' catalana ha hagut de respondre als atacs que estava rebent per compartir aquest bon moment personal al costat de la seva nova parella

2 min
Escanes i De Luna, a l'Instagram del cantant

BarcelonaLaura Escanes i Álvaro de Luna ja no amaguen el seu amor. Tot i que els inicis de la catalana i del cantant andalús van ser discrets, el furor que ella provoca a la premsa rosa ha fet que hagin decidit no perdre més temps amagant-se i que ja parlin obertament de la seva relació. Tant és així que fins i tot han parlat dels seus moments més íntims, cosa que no ha passat inadvertida per a la seva legió de seguidors que han associat a les seves paraules un clar atac cap a Risto Mejide i cap als anys que ella va passar amb el presentador.

En unes declaracions a un reporter de Nyxell App, una plataforma per comprar entrades d'esdeveniments, a Escanes li han demanat que expliqués alguna cosa que la seva mare no sabés. "Que estic tenint el millor sexe de la meva vida", ha contestat la influencer de 27 anys, que està sortint amb De Luna des de finals de l'any passat. Aquestes declaracions, fetes durant el Bisalia Primavera Fest de Torrelavega (Cantàbria), no han passat inadvertides a les xarxes, on molts les han entès com un atac a Risto Mejide, pare de la seva filla Roma, amb el qual van ser parella durant set anys. Alguns ho han qualificat d'indirecta, d'altres d'atac i uns altres d'humiliació. Hi ha hagut tant d'enrenou que Escanes fins i tot ha hagut de fer un aclariment mitjançant les seves xarxes, per intentar dissipar qualsevol dubte sobre les seves declaracions.

A través de Twitter, Escanes ha deixat clar que les seves paraules no anaven dirigides a ningú en especial. "Podeu parar de relacionar cada cosa que dic amb pulles o zascas? A veure si no podré parlar de res perquè tot es relaciona amb voler fer veure que hi ha mal rotllo… És esgotador… Que ens voleu calladetes, que estem més guapes, no? En fi", ha escrit la influencer. Per tancar la seva aportació a la polèmica creada al voltant de les seves declaracions, ha expressat: "Dit això, feu l'amor i tant de bo tingueu bon sexe, que es posa molt bé".

stats