Música pop

Madonna es passeja en bicicleta per Barcelona

La cantant actuarà aquest dijous al Palau Sant Jordi

2 min
Madonna passejant per Barcelona

BarcelonaÉs la reina del pop, però això no vol dir que no intenti viure una vida el més normal possible. Madonna actua dimecres i dijous a Barcelona, i en la seva visita a la ciutat l'agència Europa Press l'ha fotografiada fent un passeig en bicicleta com fan habitualment molts barcelonins. A través de les xarxes socials, Madonna també ha deixat constància de com li agrada la capital catalana i ha pujat una story posant amb look total denim en un carrer de la ciutat.

Un dels darrers stories de la cantant

La gira de Madonna que demà passa per Barcelona ha estat accidentada. Al juny la cantant va patir una infecció bacteriana greu que la va obligar a ajornar The Celebration Tour, que havia de començar el 15 de juliol. "En aquest moment necessitem interrompre tots els compromisos, i això vol dir també el tour. Compartirem més detalls tan aviat com els sapiguem, incloent-hi una nova data d'inici de la gira i de la resta d'espectacles planificats", va explicar en aquell moment el seu representant, Guy Oseary. Superada la malaltia, el 15 d'agost la nord-americana anunciava que reprenia la gira, que va arrencar el 14 d'octubre a Londres.

Madonna, de 65 anys, és un dels grans noms de la història del pop, però en els darrers temps ha hagut de fer front a crítiques al seu físic i als seus estilismes. Sempre clara en les seves opinions, la cantant no s'ha tallat a l'hora de rebatre els que malparlen d'ella. "Una vegada més, estic atrapada en el focus de la discriminació per edat i la misogínia que impregna el món en què vivim. Un món que es nega a lloar les dones de més de 45 anys i sent la necessitat de castigar-les si continuen sent fortes, treballadores i aventureres. Mai m'he disculpat per cap de les meves tries artístiques ni pel meu aspecte ni per com em vesteixo, i no començaré a fer-ho ara", va assegurar en una publicació a Instagram al febrer.

stats