Relació setimental
Gent  /  Famosos 22/05/2023

Marc Márquez confirma la relació amb una 'influencer' catalana

La revelació s'ha produït durant un viatge d'ells dos a Marràqueix

2 min
Marc Márquez i Gemma Pinto a Marràqueix

BarcelonaLa situació sentimental del pilot català Marc Márquez sempre aixeca molta polseguera als mitjans perquè, a banda de la seva fama, resulta que les dones amb què se'l relaciona també solen ser molt conegudes. Aquesta lògica, que ja s'ha repetit en algunes relacions, s'ha tornat a donar amb la seva última parella, que ara hem sabut que és la influencer Gemma Pinto, amiga de Laura Escanes i catalana com ell.

Després de mostrar les seves mans entrellaçades amb les d'una noia que no se sabia qui era, Márquez no ha esperat gaire per revelar-ne la identitat. Des de la seva escapada conjunta a Marràqueix, el pilot ha publicat un parell d'imatges on se'ls veu junts i on, fins i tot, menciona el perfil d'Instagram d'ella, perquè no quedi cap dubte de qui és. En una de les dues imatges on apareixen junts es fan un petó.

Gemma Pinto en un casament recent

Mentre molts esperaven que la seva nova xicota fos l'actriu María Pedraza, amb qui s'havia rumorejat que mantenia una relació, Márquez ha sorprès amb aquesta revelació. L'escapada a Marràqueix té lloc coincidint amb el 26è aniversari de la influencer, que el va celebrar fa uns dies amb amics, tal com va mostrar a les xarxes, i que ara ha pogut segellar amb un viatge romàntic amb el seu nou company. Pinto és amiga de Laura Escanes, que pròximament presentarà un programa a TV3, i de fet ha deixat missatges molt afectuosos a la parella als seus perfils socials. La noia va estudiar publicitat, treballa com a model a les xarxes i és de Barcelona tot i que viu a Madrid, igual que Márquez. El pilot comparteix pis a la capital espanyola amb el seu germà, que des que ha revelat la notícia de la relació ha fet bromes a les xarxes sobre si el farà fora del pis o no. Pinto, que sol mostrar els seus viatges i les col·laboracions que fa amb firmes de moda i de cosmètica, ja va sortir temps enrere amb un altre pilot, Axel Pons, que actualment es dedica al disseny de moda.

L'última relació de Márquez també va ser amb una model i influencer, Lucía Rivera, filla de Blanca Romero i del torero Cayetano Rivera. Després d'ella, el pilot de MotoGP no havia tingut cap parella oficial. Amb Rivera ho van deixar el 2020, després d'una breu relació de la qual ha quedat una bona amistat. Ho va explicar el pilot el 2022 quan en un acte públic va confirmar la bona relació que mantenen i li va donar tot el seu suport públicament després d'unes revelacions que ella va fer amb relació a la seva pròpia salut mental.

Márquez a Marràqueix amb Pinto
stats