Novetat
Mèdia Programes 19/05/2023

Laura Escanes fitxa per TV3 i presentarà el nou 'reality' d’aventures ‘La travessa’

El programa consistirà en proves de superació de vuit parelles concursants que travessaran els Pirineus de punta a punta

Maria Blanch Llardén
1 min
La 'influencer' Laura Escanes.

BarcelonaDe les xarxes socials a la televisió pública catalana. La influencer Laura Escanes ha firmat amb TV3 i presentarà el nou reality d’aventures La travessa. El programa intentarà trobar la parella d’exploradors més ràpida en travessar de punta a punta els Pirineus, des de la Vall d’Aran fins a cap de Creus. El reality constarà de 16 participants agrupats en 8 parelles. En una entrevista al Tot es mou, la influencer ha assegurat que hi haurà “proves complicades” i que també serà un repte mental. Consistirà en una travessa de deu dies i, al final, la parella guanyadora es podrà emportar els 10.000 euros que estaran en joc. 

Sense donar-ne gaires detalls, Escanes ha anunciat que el programa estarà disponible cap a la tardor d’aquest any i que estan a punt de començar a gravar. El reality, segons assegura CCMA, s’estrenarà a l’OTT, la nova plataforma de continguts en català, però també es podrà veure a TV3.

La nova presentadora ha apuntat que potser s’atreveix a participar-hi però no al nivell dels concursants, que “és molt alt”. Escanes ha revelat que està “nerviosa”, ja que “és totalment nou” i no ho ha fet mai, però que en té “moltes ganes”. Serà la primera vegada que la influencer estarà al capdavant d’un programa i que emprèn un repte professional íntegrament en català, ja que davant els seus 3 milions de seguidors a les xarxes socials utilitza normalment el castellà. 

stats