Hollywood

Margot Robbie, embarassada del primer fill

L'actriu, de 34 anys, està casada des del 2016 amb el productor i director Tom Ackerley

2 min
Margot Robbie i el seu marit esperen el seu primer fill

BarcelonaL'actriu australiana Margot Robbie viu el seu millor moment professional i personal. Després de produir i protagonitzar Barbie, un dels grans fenòmens cinematogràfics dels darrers anys, està embarassada del primer fill, segons la revista People. "Múltiples fonts confirmen a People que l'estrella de Barbie, de 34 anys, i el seu marit, Tom Ackerley, estan esperant el primer fill", assegura el mitjà. Tot i l'anunci de la revista, ni Robbie ni el seu marit han confirmat la notícia, seguint la seva política habitual de parlar poc de la seva vida privada.

L'actriu australiana i Ackerley, també de 34 anys, es van conèixer el 2013 quan formaven part de l'equip de la pel·lícula Suite française. Robbie n'era una de les protagonistes, mentre que ell era l'ajudant de direcció. Abans de començar la relació sentimental van ser amics i van treballar plegats a la productora que comparteixen, LuckyChap, responsable de Barbie i altres projectes com Jo, Tonya. Va ser arran d'aquesta amistat que van començar a sortir.

En una entrevista amb la revista Vogue, Robbie va explicar com es va enamorar d'Ackerley i les seves reticències a tenir una relació. "Jo era la soltera per excel·lència. La idea de les relacions em feia venir ganes de vomitar. I llavors em va sorprendre. Érem amics des de feia molt de temps. Sempre havia estat enamorada d'ell, però pensava: «Oh, ell mai em correspondrà. No enrareixis les coses, Margot. No siguis estúpida, no li diguis que t'agrada». I llavors va passar i era com: "Evidentment que estem junts. Això té molt de sentit, de fet, té tot el sentit del món", confessava. La parella, que mai va fer públic el compromís, es va casar el desembre del 2016 en una cerimònia privada a Austràlia.

Poc després que People anunciés l'embaràs de Robbie, l'actriu ha estat fotografiada durant les seves vacances a Itàlia i a les imatges es pot veure una panxa incipient que confirmaria la notícia.

stats