Casament de l'any
Gent Famosos 08/07/2023

El negoci de l'any: l'aristòcrata Tamara Falcó i l'empresari Íñigo Onieva es casen

Arriba el dia central de l'enllaç més mediàtic i esperat de l'any, on desenes d'empresaris també han estat partícips del "sí, vull"

3 min
Tamara Falcó arribant a la finca 'El rincón' per celebrar el casament

Després de tres anys de relació d'anades i vingudes, escàndols, acords comercials i un exhaustiu seguiment a través de publicacions a les xarxes i instastories, Tamara Falcó i Íñigo Onieva es casaran aquest dissabte a les set de la tarda als afores de Madrid, concretament al palau d'El Rincón. Però en casos excepcionals com el que envolta la família de l'aristòcrata, filla d'Isabel Preysler i del difunt Carlos Falcó, el "sí, vull" està influenciat per molts altres condicionants, més enllà del contracte matrimonial també són molts els contractes empresarials milionaris que s'han signat per l'enllaç.

Per començar, la marquesa de Griñón i la seva parella han volgut iniciar les celebracions del casament –que durarà més de tres dies– a l'Hotel Mandarin Oriental Ritz de Madrid, un esdeveniment "íntim" de 200 convidats entre amics i familiars. La futura núvia ha lluït un model dissenyat per ella mateixa amb col·laboració de la firma Pedro del Hierro: un conjunt blanc format per una torera blanca combinat amb una brusa amb un llaç central i uns pantalons de sastre. La trobada és l'escalfament del que s'espera que sigui "l'esdeveniment de l'any", segons ha publicat la revista ¡Hola!.

Cuiner de 5 estrelles

El dia central ha arribat. L'enllaç religiós se segellarà dins del mateix recinte d'El Rincón, una finca de més de 2.000 metres quadrats que fa més d'un any que s'ha estat redecorant i preparant per a l'esperat dia –amb el respectiu seguiment mediàtic de cada una de les reformes– i que també és propietat de l'aristòcrata espanyola i el seu germà, Manuel Falcó. El pare Cruz –guia espiritual de la Tamara des de ben petita– convertirà la famosa parella en marit i muller, i pocs moments després serà el torn del cuiner basc amb cinc estrelles Michelin, Eneko Atxa, l'encarregat de fer delectar els paladars dels més de 400 convidats de la cerimònia d'aquest dissabte, del qual no es coneix ni el menú ni el seu cost. El que sí que se sap és la marca encarregada d'acompanyar la celebració central del casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva. Moët & Chandon Impérial és la icònica marca que traurà la set als convidats durant la festa que s'espera que duri fins a les sis del matí.

Totes i cadascuna de les empreses –hotels, establiments, dissenyadors, begudes, cuiners i mitjans, entre d'altres– que surten beneficiades d'un esdeveniment que va molt més enllà d'un simple "sí, vull" són part de l'engranatge mediàtic que suposa l'enllaç. Aquest és un contracte no només matrimonial, sinó també empresarial. Són desenes les empreses que s'han fet lloc en un dels esdeveniments més exclusius de l'any del qual no es coneixen xifres exactes, ni del cost ni de les retribucions de les marques que hi col·laboren. De fet, el setmanari ¡Hola! és una part imprescindible en el casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva. Va ser la mateixa aristòcrata qui es va referir a aquest setmanari com el creador del seu "àlbum familiar" de tota la vida, també el dia del seu casament de tres dies. La revista ¡Hola! té l'exclusiva de tots i cadascun dels detalls, un contracte empresarial que es calcula que té un cost entre el mig milió d'euros i el milió i que ha obligat a demanar a tots els convidats que pengin el mínim contingut possible a les xarxes per no treure la primícia de l'esdeveniment. Tant és així que el setmanari avançarà el seu número setmanal a dilluns en lloc de dimecres, com és habitual, per publicar un número monogràfic del casament.

stats