Moda

Rihanna, protagonista del moment més divertit i viral de la Setmana de la Moda de París

La cantant ha tingut un 'moment fan' amb Natalie Portman, una de les altres convidades a les desfilades parisenques

2 min
Rihanna

BarcelonaRihanna és una estrella mundial –ha guanyat nou Grammy i és una empresària d'èxit– però això no vol dir que no sigui capaç de comportar-se com una fan més quan està davant d'algun dels seus ídols. La cantant de Love on the brain ha estat una de les convidades de la Setmana de la Moda de París, que va començar aquest dilluns i on ha coincidit amb una de les actrius que més admira, Natalie Portman. Rihanna i Portman es van trobar en la desfilada de Dior que va tenir lloc al Museu Rodin i van protagonitzar un dels moments més entranyables i virals de la cita de moda a la capital francesa.

Just abans de començar la desfilada, Portman es va acostar a Rihanna per dir-li que l'estimava i fer-li una abraçada, una demostració d'amor a la qual la de Barbados va respondre exultant: "I tu ets una de les dones més atractives de Hollywood. Tens aquesta imatge tan dolça que em va fer dir «ahhhhhh!»". Davant del comentari de la cantant d'Umbrella, la protagonista d'El cigne negre va assegurar sentir-se aclaparada. "Em desmaiaré, estimo i escolto la teva música tota l'estona", va assegurar l'actriu.

Tot i que la cantant va assegurar a la gent que les envoltava que mai s'emociona per res, el cert és que no podia amagar l'alegria per haver conegut Portman. De fet, les dues dones van acabar demanant als presents que els fessin una fotografia juntes per immortalitzar el moment.

Rihanna i Portman no només s'admiren mútuament sinó que van coincidir en el color que van triar per al look que duien a la desfilada de Dior. Totes dues van optar pel negre, malgrat que els conjunts que portaven divergien força en estil. Fent honor a la innocència de la qual parlava Rihanna, la protagonista de Closer va optar per blazer oversize, que va fer servir com a vestit i que va combinar amb unes sandàlies de plataforma negres. Un look elegant però també discret que està als antípodes de la tria de Rihanna, molt més recarregada.

Natalie Portman a la desfilada de Dior.
Rihanna en la desfilada de Dior.

La cantant de Diamonds es va enfundar una faldilla negra midi lleugerament entallada que va aparellar amb una caçadora embuatada que va estrènyer amb un cinturó. De tot el look, el que més va sorprendre van ser els complements: una gorra de beisbol amb la visera de cantó, la bossa Lady Dior, unes sabates de taló acabades en punxa i de color blanc –per trencar l'omnipresent negre– i un espectacular collar de diamants.

Com a bona empresària, Rihanna sap que cap influencer atraurà més atenció que ella mateixa, i per això s'ha convertit en un anunci amb potes de la seva marca de maquillatge, Fenty Beauty. Per a la desfilada de Dior, la cantant va voler que tota l'atenció se l'enduguessin els seus llavis, motiu pel qual se'ls va pintar seguint una de les tendències del moment, els glazed lips. Aquesta tècnica consisteix en perfilar els llavis amb un llapis de color fosc i omplir l'interior amb un pintallavis líquid i, posteriorment, aplicar una capa de gloss. Així, els llavis tenen un aspecte setinat.

stats