Televisió
Gent Famosos 26/09/2022

Rihanna serà l'actuació estrella de la mitja part de la Super Bowl 2023

La cantant de Barbados havia rebutjat anteriorment participar en l'esdeveniment en senyal de protesta pel racisme a la NFL

2 min
Rihanna a la Gala del Met

BarcelonaLa cantant Rihanna serà la protagonista de l'espectacle que té lloc durant la mitja part de la Super Bowl, un dels esdeveniments televisius de l'any, que aquest any se celebrarà el 12 de febrer a Arizona. La notícia ha estat confirmada per la mateixa estrella del pop i per Jay Z, que actualment és el responsable de l'entreteniment musical de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL). "Rihanna és un talent generacional, una dona d'orígens humils que sempre sobrepassa expectatives. Una persona nascuda a la petita illa de Barbados que s'ha convertit en una de les artistes més prominents de la història. Feta a ella mateixa tant en el món dels negocis com en l'entreteniment", ha explicat el raper sobre la tria d'aquest any.

La cantant de Barbados fa sis anys que no treu cap disc nou. L'últim, el vuitè de la seva carrera, va ser Anti, que inclou èxits com Love on the brain. Durant aquest temps d'aturada musical, Rihanna, de 34 anys, s'ha centrat en la seva faceta d'empresària i ha dedicat els seus esforços a la marca de llenceria Savage x Fenty i la línia de maquillatge Fenty Beauty, dues empreses que l'han convertit en una de les multimilionàries més joves dels Estats Units. A més, també ha sigut mare del seu primer fill, nascut aquest any de la seva relació amb A$AP Rocky.

Aquesta serà la primera vegada que Rihanna actuï a la Super Bowl, malgrat que anteriorment ja se li havia proposat participar en el gran espectacle televisiu. L'any 2018 es va negar a actuar-hi com a mostra de suport als jugadors negres que denunciaven la discriminació racial que patien per part de la NFL. Arran de la negativa de la cantant de Barbados, la NFL va triar Maroon 5 per la Super Bowl del 2019.

stats