Relacions
Gent Famosos 13/06/2023

Rosalía explica com serà el seu casament amb Rauw Alejandro

La catalana revela les coses estranyes que porta al bolso

2 min
Pablo Motos amb Rosalía

BarcelonaSonen campanes de boda per a Rosalía i la cantant està emocionada. Aquest dilluns la catalana va visitar El hormiguero per promocionar la seva nova cançó, Tuya, i no va poder esquivar les preguntes sobre el seu futur enllaç. Després de parlar sobre la seva feina i la gira que du a terme des de fa un any i mig, Pablo Motos va voler saber detalls de la seva vida privada, com ara com Rauw Alejandro li va demanar matrimoni i com serà el casament que planegen.

En un moment de l'entrevista, Motos li va preguntar directament pel casament. "Doncs sí, sembla que hi haurà boda. De moment, haig d'acabar la gira i després ja m'hi posaré. Tinc alguns vestits guardats, un de Vivienne Westwood que m'agradaria portar", va detallar. El presentador va voler saber si tenien pensat fer una gran festa, però la cantant va assegurar que preferien una celebració "chill, tranquil·la, amb la família". La cantant va explicar que encara no tenen decidit on serà la cerimònia.

Rosalía va confessar que la petició de matrimoni la va agafar per sorpresa. "M'ho va demanar d'una manera molt bonica. Va ser a Puerto Rico, a casa dels seus avis, que és a la muntanya i es veu tot Puerto Rico. Hi havia focs artificials perquè era Cap d'Any. Vam pujar a la terrassa i, de sobte, veig que s'agenolla i busca una cosa que no aconseguia trobar, la capsa. Va treure l'anell i em va demanar que em casés amb ell. Jo em vaig posar a plorar, esclar. Llagrimots", recordava una il·lusionada Rosalía.

Alvocats i gingebre, els imprescindibles del bolso de Rosalía

Més enllà de detalls sobre la seva relació sentimental, Rosalía li va explicar a Motos com és treballar amb la seva parella, ja que ella i Rauw Alejandro han fet un EP plegats. La convidada va assegurar que, per una banda, és divertit perquè pot gaudir de la complicitat amb la seva parella, però també pot arribar a ser difícil. "Treure un projecte, fer videoclips, són coses que poden generar tensió i pressió. Però aquí ens teniu, seguim. Hem sobreviscut a un llançament, que sempre és estressant perquè has d'estar pendent de mil coses", va remarcar la cantant, que va assegurar en to de broma que quan tenen conflictes professionals ella és qui guanya.

Durant l'entrevista Rosalía també va parlar d'una de les bromes recurrents entre ella i la seva parella, que és gravar vídeos imitant-se l'un a l'altre i publicar-los a TikTok. La cantant assegura que el vídeo que va fer Rauw Alejandro imitant-la és una mica exagerat, però admet que sí que és veritat que sempre porta moltes coses dins el bolso. "Jo al bolso sempre hi porto un alvocat, i també gingebre per fer-me infusions. Em fa molt feliç tenir aquestes coses, perquè a vegades haig de menjar en un avió o una sala on no hi ha res. Sempre porto oli d'oliva. És un bàsic de la vida. Com el Rauw té al·lèrgies sempre porto una injecció per si té un atac, perquè em fa por", detallava.

Rosalía, gran amant de la cuina, també va confessar algunes coses que li agradaria fer un cop acabi la gira i pugui alentir el ritme de feina. La seva llista de desitjos inclou acabar un llibre que sempre té a mitges i poder veure pel·lícules tranquil·lament.

@rosalia Hhahajj ke nooo?????? @rauwalejandro ♬ sonido original - La Rosalia
stats