Ruptura mediàtica
Gent Famosos 27/09/2022

Tamara Falcó trenca el seu silenci després de l'evident infidelitat del seu promès: "Estic en xoc"

La filla d'Isabel Presyler, que confirma la ruptura, agraeix a la premsa rosa la seva feina d'investigació perquè li ha servit per obrir-li els ulls

2 min
Tamara Falcó

BarcelonaDesprés d'una setmana molt convulsa, en què ha passat d'estar promesa a veure juntament amb la resta d'Espanya que el seu xicot li havia estat infidel dos cops a través de dos vídeos que es van fer virals, per fi Tamara Falcó ha trencat el seu silenci. Abans de fer acte de presència en un compromís professional que tenia aquesta tarda al Teatro Real de Madrid, la filla d'Isabel Preysler s'ha pronunciat per primer cop a Sálvame, on ha entrat telefònicament. Jorge Javier Vázquez ha trucat a la seva representant, Susana Uribarri, que acompanyava Falcó en cotxe, i ha passat el telèfon a la protagonista rosa de la setmana.

"La veritat és que soc molt creient i crec que tot passa per alguna cosa", ha dit Falcó, de 40 anys, al presentador badaloní, davant del qual ha reconegut que la seva relació està morta i enterrada. "Vull disculpar-me perquè feia temps que no us creia i sense la feina d'investigació que heu fet no ho hauria sabut mai", ha dit la col·laboradora televisiva. Falcó va negar primer l'evidència quan diversos programes de televisió deixaven veure les proves que el seu promès, Iñigo Onieva, li havia estat infidel amb una altra dona en un festival a tocar de Las Vegas, a Nevada, i amb una altra dona una nit en què ella estava al mateix local nocturn. "No he vist tots els programes perquè, òbviament, és una situació molt complicada, però la veritat és que estic molt agraïda", ha afegit sobre la feina feta per la premsa rosa.

Falcó ha assegurat també que, tot i l'enrenou que ha aixecat la traïció patida per ella just després d'anunciar a les xarxes que s'havia compromès per casar-se el juny del 2023 amb Onieva, està contenta que això hagi passat ara. "El matrimoni per a mi significa amor etern. Encara més formar una família. Estic contenta que tot això hagi sortit ara”, ha reflexionat en veu alta. "Vull algú que tingui els mateixos valors que jo, que em tracti amb respecte, crec que la confiança és bàsica... L'evidència va ser aclaparadora. No em penedeixo del que he fet, ho tornaria a fer tot igual”, es referma la marquesa de Griñón, a la qual Onieva va dir –i també públicament als periodistes– que el seu vídeo d'ell besant una altra noia era d'abans de conèixer-la a ella. I Falcó s'ho va creure. "Al final, estic feliç perquè confio en Déu. Si això ha passat és per alguna cosa, i només pot servir per a bé", ha conclòs Falcó.

A l'acte posterior al qual ha acudit, ha ratificat la seva ruptura amb Onieva, de 32 anys, i ha afegit que una reconciliació és "impossible". "L'Iñigo amb el qual jo em vaig prometre no té res a veure amb aquest [que es pot veure als vídeos]", ha dit Falcó, que també ha aprofitat per fer broma dient: "Crec que el vídeo l'ha filtrat la meva mare". Malgrat la serenor amb què expressa la seva situació, assegura que actualment està "en xoc".

stats