Celebritats
Gent Famosos 07/02/2024

Taylor Swift arrasa la NFL i protagonitza les apostes més pintoresques

Amb motiu de la Super Bowl, diumenge, les cases d'apostes han obert diferents travesses sobre la presència de la cantant al partit

3 min
Taylor Swift saludant al públic

BarcelonaL'efecte d'una piconadora és inqüestionable. Tot queda polidíssimament més llis, uniforme i massís. Tant se val el que se li posi al davant, que la màquina avançarà i aixafarà qualsevol classe de matèria. Així de bé és com funciona la rendibilitat de la superestrella mundial Taylor Swift. L'estiu passat va batre rècord de taquilla amb el seu documental, amb el qual va recaptar 261 milions i va superar el biopic de Michael Jackson.The Eras Tour ha assolit el rècord Guinness de ser la gira que ha aconseguit recaptar més diners, 1.000 milions d'euros, passant per davant de Beyoncé. Sense anar més lluny, Swift va batre dilluns un nou rècord situant-se per davant de Frank Sinatra com a artista amb més Grammy de la història. I amb la seva relació pública amb el jugador de futbol nord-americà Travis Kelce, l'interès que genera la cantant també s'ha fet un lloc al capdavant de les retransmissions i les càmeres dels partits. I ara també de les apostes futbolístiques de la NFL.

Més enllà els que apunten que la relació entre la cantant i l'esportista és una conspiració per fer caure l'extrema dreta i estimular el vot dels demòcrates, el que és ben cert és que la presència de Taylor Swift a la lliga de futbol americà dels Estats Units ha causat un gran rebombori. Els espectadors més fervorosos es queixen de fa temps que la de Pensilvània pren massa temps a les càmeres i als comentaris en les retransmissions dels partits de futbol de l'equip dels Kansas City Chiefs, on juga Kelce. L'obsessió va arribar tan lluny que fins i tot el contingut de les xarxes de la lliga de futbol americà va quedar absolutament impregnat de la presència de l'estrella del pop. La fixació per la cantant en un àmbit que queda lluny del seu va generar una gran crítica de bona part dels seguidors de futbol americà, fet que va obligar que tant els Chiefs com la NFL reconduïssin el seu tractament informatiu.

Però la piconadora no passa si algú no en surt beneficiat. Segons les dades d'audiència de Nielsen, el primer partit al qual va assistir Taylor Swift es va registrar un 53% més d'espectadors entre les dones de 12-17 anys, i en termes generals va suposar una audiència de 2 milions de dones addicionals que en anteriors edicions. Això només va ser el començament. Aquest diumenge, 11 de febrer, es disputarà la final de la lliga, entre els Chiefs i el San Francisco 49ers, i tot fa pensar que tot i les obligacions de la gira de la cantant, Swift no es perdrà la Super Bowl.

El paper de les cases d'apostes

Amb la popularitat de l'estrella de 34 anys a la NFL més que confirmada, les cases d'apostes també han volgut treure rèdit de la piconadora d'or. Webs com FanDuet Canada, BetUs i BetOnline ja s'han posat en marxa i han obert les travesses perquè la gent hi comenci a abocar diners amb l'esperança d'encertar els seus càlculs. Si bé les juguesques normalment van encarades a preguntar sobre els resultats, els jugadors que sumen més punts i les baixes, ara la temàtica de les cases d'apostes ha agafat un rumb totalment diferent. Segons el Legal Sports Report es calcula que els estatunidencs apostaran 1,3 milions de dòlars (1,21 milions d'euros) en temes vinculats a la 58a Super Bowl, cosa que suposa un 20% més que l'any anterior.

Aquestes són algunes de les apostes que s'han obert:

  • Travis Kelce demanarà matrimoni a Taylor Swift després del partit?
  • Travis Kelce i Taylor Swift anunciaran el seu primer embaràs a la Super Bowl?
  • Taylor Swift plorarà si els Kansas City Chiefs perden la Super Bowl?
  • Després del partit Taylor Swift farà públic el seu suport a Joe Biden?
  • Donald Trump mencionarà Swift al Truth Social l'11 de febrer?
  • Quantes vegades la càmera de la CBS ensenyarà Taylor Swift durant el partit?
  • De quin color s'haurà pintat els llavis Taylor Swift a la Super Bowl?

Ara bé, les cases d'apostes més conegudes als Estats Units no han obert cap travessa que no estigui vinculada estrictament a resultats quantificables del partit, ja que la regulació nord-americana d'apostes prohibeix aquest tipus de juguesques subjectives. Així i tot, moltes de les persones que dipositaran els seus diners en aquest tipus de pàgines web ho faran en portals de fora del país que no atenen a les regulacions dels EUA.

stats