Casament
Gent Hollywood 11/09/2023

Boda entre el Capità Amèrica i la monja guerrera: Chris Evans i Alba Baptista es casen per sorpresa

La cerimònia va tenir lloc aquest dissabte a Boston

1 min
Chris Evans en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'actor Chris Evans, considerat per la revista People com l'home viu més sexi del món l'any 2022, ja no és solter. Segons el digital Page Six, el nord-americà, conegut per haver interpretat el Capità Amèrica en diferents pel·lícules del segell Marvel, s'ha casat aquest cap de setmana amb l'actriu portuguesa Alba Baptista, protagonista de la sèrie de Netflix La monja guerrera.

La parella, que hauria començat la seva relació el novembre del 2022, s'ha casat en una cerimònia íntima que va tenir lloc dissabte en una casa del cap Cod, a l'àrea de Boston. Page Six especifica que els convidats van signar documents de confidencialitat i no van poder utilitzar els seus telèfons mòbils, que estaven prohibits a la cerimònia. Tot i que no han transcendit imatges del casament, el mitjà nord-americà assegura que la llista d'invitats al casament incloïa bona part dels companys de repartiment d'Evans a les pel·lícules de Marvel. Així, entre els convidats hi havia actors com Robert Downey Jr., Chris Hemsworth i Jeremy Renner. També hi van ser presents John Krasinki i la seva dona, la també actriu Emily Blunt.

Evans, de 42 anys, i Baptista, de 26, han estat molt discrets amb la seva relació, tot i que a principis d'any van compartir a xarxes socials algunes imatges del seu dia a dia com a parella. El gener d'aquest any una font propera a Chris Evans assegurava que l'actor estava totalment entregat a la seva relació amb Baptista. "La història de l'Alba i el Chris és seriosa. És la relació en què més compromès està des de fa anys", assegurava la font.

stats