Hollywood
Gent Hollywood 07/07/2023

Leonardo DiCaprio trenca la seva norma: troba l'amor amb una noia més gran de 25 anys

La model Gigi Hadid i Leonardo DiCaprio podrien estar en una relació sense "exclusivitat"

2 min
Leonardo Di Caprio vol donar 4,5 milions d’euros per salvar l’Amazònia

BarcelonaCamila Morrone, Gisele Bündchen, Bar Rafaeli o Erin Heatherton, entre d'altres, tenen en comú dues coses: han sigut parella de Leonardo DiCaprio i cap d'elles arribava als 25 anys quan sortia amb l'actor de Titanic. Ara DiCaprio s'ha desmarcat –encara que no gaire– d'aquesta tendència. Feia un temps que corrien rumors sobre una possible relació entre l'estrella de Hollywood i la supermodel Gigi Hadid de 28 anys i ara, finalment, s'han confirmat.

"Definitivament, estan sortint", ha dit una font en exclusiva a la revista People. La confirmació arriba després que se'ls veiés junts a The Hamptons, una zona de platja propera a Nova York, durant les celebracions del cap de setmana del 4 de juliol –la diada nacional dels Estats Units amb motiu de la seva independència–. Tot i que d'entrada anaven amb grups diferents, el cap de setmana passat van coincidir en unes festes a Long Island, on moltes de les superestrelles tenen residència. Amb certa impassibilitat, la font ha definit les seves trobades com un "joc": primer arriba ell a les festes i, tot seguit, sempre arriba ella. De moment, no hi ha hagut cap declaració pública per part de cap dels dos i és probable que la relació "no sigui exclusiva, però el que és segur és que estan quedant".

Gigi Hadid als Oscars

D'altra banda, una font propera a Hadid ha volgut treure ferro a l'assumpte assegurant que "és més un flirteig que no pas una relació". A més a més, ha assegurat que Hadid és plenament conscient que aquesta afinitat compartida "no porta enlloc", però que mentre no suposi cap inconvenient, la model el "continuarà veient".

El setembre passat les alarmes van saltar quan en una festa de la Fashion Week de Nova York l'actor i la model es van deixar veure amb molt bona sintonia. Tots dos feia relativament poc que havien deixat les seves respectives relacions. En el cas de Gigi Hadid, va ser mare el setembre del 2020 amb Zayn Malik, però l'octubre de l'any següent van trencar la relació. Pel que fa al guanyador de l'Oscar per El renacido, la relació de quatre anys amb l'actriu Camila Morrone –de 25– va acabar poques setmanes abans de la Fashion Week de Nova York, quan van iniciar-se els rumors que Hadid i l'actor de 48 anys s'estaven veient.

stats