Casament
Gent Hollywood 12/06/2023

Naomi Watts es casa amb Billy Crudrup amb flors del súper i un vestit de 5.000 dòlars

La parella va optar per casar-se als jutjats de Nova York

2 min
Bilyy Crudrup i Naomi Watts en una foto d'arxiu

BarcelonaSón una de les parelles més elegants de Hollywood, i aquest cap de setmana s'han convertit en marit i muller després de casar-se en una cerimònia íntima als jutjats de Nova York. Naomi Watts i Billy Crudrup, que van començar a sortir el 2017 després d'interpretar una parella a la sèrie Gypsy, han optat per un casament senzill i sense gaire parafernàlia. La bona notícia l'ha anunciat l'actriu australiana a través d'Instagram. "Casats!", diu el text que acompanya la imatge de tots dos a les escales dels jutjats.

L'anunci de Watts –Crudrup no té xarxes socials– ha estat celebrat per moltes estrelles de Hollywood. Entre els famosos que l'han felicitat hi ha la seva bona amiga Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Julianne Moore, Jennifer Coolidge o Julianna Margulies. També li ha donat l'enhorabona la seva exparella, l'actor Liev Schreiber, amb qui no es va casar mai però amb qui comparteix dos fills, Sasha, de 16 anys, i Kai, de 15. Els actors van estar junts 11 anys i es va separar el 2016. "Felicitats! Preciosa!", diu Schreiber en el seu missatge.

A més de publicar la seva primera foto de casats, la protagonista de Mullholand Drive ha utilitzat les xarxes per mostrar alguns petits detalls del casament. En un stories ha revelat que el petit ram de flors blanques que portava l'havia comprat en un súper (els tradicionals delis de Nova York). Mentre les flors tenien un pressupost assequible, el seu vestit picava una mica: Watts va triar un disseny d'Oscar de la Renta que costaria 4.900 dòlars. El vestit, que no forma part de la col·lecció nupcial, està confeccionat en encaix blanc seguint formes florals. Per als complements, com ara les sandàlies i el collaret, Watts va optar pel daurat. Per la seva banda, Crudrup va triar un vestit blau marí i camisa blanca, i una flor blanca per a la solapa de l'americana.

Tot i que va ser una cerimònia petita, la parella va estar acompanyada per alguns amics. Entre els convidats hi figuraven Mark Ruffalo i la seva dona, Sunrise Coigney, i el també actor Josh Hamilton, acompanyat també de la seva dona, Lily Thorne.

Aquest és el primer matrimoni tant per a Watts com per a Crudrup. L'actor de The Morning Show va estar anteriorment amb Mary-Louise Parker, amb qui va tallar quan estava embarassada de set mesos. Crudrup va deixar Parker per Claire Danes.

stats