Gent 20/08/2019

Katie Holmes i Jamie Foxx se separen després de sis anys de relació

L'actor ha estat vist en companyia de la model i cantant Sela Vave

Ara
1 min
Katie holmes i jamie foxx ja no s’amaguen

BarcelonaTan silenciosament com va començar ha acabat. Katie Holmes i Jamie Foxx han trencat la seva discreta relació després de sis anys junts, segons avança la revista 'People'. Els rumors sobre la possible ruptura van començar quan l'actor i productor musical va ser vist en companyia de la model i cantant Sela Vave en un club de Los Angeles. 'People' cita una font de la indústria musical que assegura que la parella es va separa al maig.

Holmes, que es va separar de Tom Cruise el 2012, i Foxx van començar ha sortir l'any 2013, tot i que mai n'han parlat. El secretisme amb el qual han tractat la seva relació ha fet que gairebé no es tinguin fotos dels dos junts. De fet, l'única vegada que van posar junts de forma oficial va ser a l'última edició de la Met Gala, celebrada el passat 6 de maig, on van arribar vestits de forma coordinada.

Els rumors sobre una relació entre la protagonista de 'Dawson crece' i el guanyador d'un Oscar per 'Ray' van començar l'estiu del 2013, quan se'ls va veure ballant junts en un acte benèfic que va tenir lloc als Hamptons (Nova York).

stats