Gent 10/03/2022

Kim Kardashian es queixa de la falta de cultura de l’esforç: “La gent no té ganes de treballar”

2 min
Kim Kardashian rep el premi Influencer

BarcelonaConeguda principalment pel seu paper de celebrity, Kim Kardashian fa temps que intenta reivindicar-se com a empresària i alguna cosa més que una socialité de gustos extravagants. Aquesta setmana ho ha tornat a fer amb una entrevista a la revista Variety, en la qual ha assegurat que actualment hi ha molt poca cultura de l’esforç. “Tinc el millor consell del món per a les dones empresàries: «Aixequeu el cul de la cadira i poseu-vos a treballar». Actualment sembla que ningú vulgui treballar”, ha dit Kardashian. La celebrity està promocionant el nou reality que ha fet amb la seva família i que s’estrenarà el 14 d’abril a Disney+.

Les paraules de Kardashian han generat controvèrsia a les xarxes, on molts internautes han fet befa de la queixa de la celebrity. A part dels usuaris anònims, també hi ha hagut personatges coneguts que han mostrat el seu descontentament per les declaracions. Un d’ells ha sigut l’actriu i activista Jameela Jamil, de The good place, que ha recordat a Twitter que Kardashian va créixer en un entorn privilegiat. “Crec que si vas créixer a Beverly Hills amb uns pares que tenien èxit i simplement vivien en una mansió més petita de la que tu tens ara ningú necessita sentir les teves opinions sobre la cultura de l’esforç”, assenyala l’actriu. Kim Kardashian és filla de Rob Kardashian, que era advocat i íntim amic d’OJ Simpson, i de Kris Jenner, que actualment és propietària d’una productora de televisió.

En l’entrevista, Kardashian també parla de les seves aspiracions de convertir-se en advocada, seguint els passos del seu pare. El desembre passat, després de suspendre tres vegades, va aprovar l’examen que permet a un estudiant de dret començar a fer pràctiques. Durant la legislatura de Donald Trump, Kardashian va visitar la Casa Blanca en qualitat d’activista per demanar la revisió de la pena d’un condemnat a cadena perpètua. “Estic exhausta? Evidentment, però he arribat molt lluny. Escoltes un cas i és la vida d’algú que pots ajudar, i això fa que et tornis a motivar. És un cicle que no s’atura”, diu Kardashian, que té l’aspiració de crear el seu propi bufet d’advocats per al qual vol contractar ex-presos.

La celebrity també parla de la seva situació sentimental i del difícil procés de divorci del raper Kanye West, que des de fa mesos no para de mencionar-la en les seves publicacions a les xarxes. La setmana passada un jutge va aprovar la petició de Kardashian de treure el cognom West del seu nom oficial, fet que li permetrà també modificar el nom de la seva marca de cosmètica, KKW Beauty. Tot i que el raper, que apareix breument en el nou reality, ha posat en marxa una ofensiva contra qui va ser la seva dona, Kardashian assegura que no vol parlar malament d’ell. “Crec que mai criticaria el pare dels meus fills en un programa de televisió. No soc així, i crec que mai em faria sentir bé”, diu.

stats