Gent 10/02/2022

L'actor Bob Saget va morir d'un cop al cap al qual no va donar importància

La investigació ha revelat que l'humorista va patir un traumatisme cranial accidental que li hauria provocat la mort

ARA
1 min
Bob Saget, en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'actor nord-americà Bob Saget, que es va fer famós pel seu paper a Padres frozosos, va morir a causa d'un traumatisme cranial, segons ha explicat la seva família. La defunció de Saget es va fer pública el 9 de gener, quan el cos sense vida de l'actor va ser trobat en un hotel de Florida. L'humorista, de 65 anys, era a Florida com a part de la gira que estava fent pels Estats Units.

"Les autoritats han determinat que el Bob va morir per un traumatisme cranial. Han arribat a la conclusió que accidentalment es va colpejar la part de darrere del cap amb alguna cosa, no hi va donar importància i se'n va anar a dormir", diu la família en un comunicat que recullen els mitjans nord-americans. A més, afegeixen que en la mort de l'actor no hi van jugar cap paper ni les drogues ni l'alcohol. "Mentre continuem plorant junts, els demanem a tots que recordin l'amor i l'humor que el Bob va portar a aquest món, i les lliçons que ens va ensenyar a tots: ser amables amb tots i fer saber a les persones que estimes que les estimes", demanen en el comunicat.

Després de les primeres investigacions sobre la mort, l'oficina del xèrif del comtat va aclarir que no es tractava d'una mort violenta i que no s'havien trobat rastres de drogues. La nit abans de la seva mort, Saget havia actuat a l'auditori Ponte Vedra Concert Hall, a Jacksonville, com a part de la seva gira de monòlegs.

stats