Gent 29/09/2021

Leonardo DiCaprio es ven una de les seves cases de Los Angeles per 5 milions d'euros

L'artista, de 46 anys, té altres grans habitatges dins i fora dels Estats Units

2 min
L'oscaritzat actor també és missatger de les Nacions Unides pel canvi climàtic

BarcelonaLeonardo DiCaprio ha posat a la venda la seva luxosa casa de Los Angeles per un preu que voreja els 5 milions d'euros. Aquesta propietat, que té gairebé 100 anys, va ser restaurada el 2018 pel seu anterior propietari, que va voler salvar l'ambient clàssic que s'hi respirava. La casa, de 430 metres quadrats, compta amb cinc dormitoris, vuit lavabos, una àmplia cuina, diversos salons i una luxosa piscina envoltada per una generosa vegetació. La mansió està ubicada al barri Los Feliz, on també viuen altres estrelles com Katy Perry.

La casa en venda de Leonardo DiCaprio a Los Angeles.

Estilísticament, a la casa hi predomina el color blanc, que coincideix amb l'estil més aviat minimalista de l'actor, de 46 anys. Del saló principal en destaca el fet que està connectat amb la terrassa i que permet ampliar el menjador quan arriba l'estiu. De tots els atractius de l'habitatge, però, l'empresa que la comercialitza en destaca la seva generosa piscina, envoltada d'arbres que li confereixen una gran intimitat i que incorpora un terra de pedra natural al voltant que data de quan van construir la casa, el 1926.

L'entrada de la casa en venda de Leonardo DiCaprio a Los Angeles.

Amb el pas dels anys, com fan molts altres actors, DiCaprio ha creat una important cartera de propietats immobiliàries arreu dels EUA però també en altres llocs fora del país. Per exemple, i que hagin transcendit, l'actor és propietari d'una illa a Belice, d'un conjunt d'habitatges a Hollywood Hills, d'un apartament a la platja de Malibú i de dos apartaments en un gratacel de Battery Park, a Manhattan. La seva llar principal, però, no és cap d'aquestes, ja que on habitualment se'l veu és al barri de Bird Streets, a Los Angeles.

Habitació principal de la casa en venda de Leonardo DiCaprio a Los Angeles.
stats