Gent 15/09/2019

Manuel Valls i Susana Gallardo tanquen tres dies de celebració a Menorca

La parella ha posat per a la premsa davant del club nàutic Binisafua

Ara
2 min
Manuel Valls i Susana Gallardo tanquen tres dies de celebració a Menorca

BarcelonaManuel Valls i Susana Gallardo han posat fi avui a tres dies intensos de celebració amb motiu del seu casament, que es va celebrar ahir a la finca que l'empresària té a Menorca. El ja matrimoni ha posat aquest migdia per a la premsa davant del club nàutic de Binisafua, on havien organitzat un dinar arran de mar per a uns 80 convidats en el qual s'han servit uns entrants i paella.

El regidor de l'Ajuntament de Barcelona i l'hereva dels laboratoris Almirall, que es van conèixer l'estiu passat a Menorca, han arribat somrients i relaxats al club nàutic, on els esperaven convidats com els empresaris Félix Revuelta, de Naturhouse, i José Creuheras, de Planeta, i el periodista Pedro J. Ramírez. La parella lluïa un 'look' informal: ella duia un vestit de color cru amb palmeres a la part baixa de la firma Agua by Agua Bendita, mentre que ell vestia una camisa amb coll mao de color blau.

Amb aquest dinar, la parella posa punt final a les celebracions que van començar divendres amb un còctel al celler Binifadet, situat al terme municipal de Sant Lluís. Dissabte va ser el torn del casament, que va tenir lloc a l'interior de la casa que Gallardo té a Binidalí. Per aquesta festa, Gallardo va escollir un disseny de Ze García en blanc trencat de crepè de seda i escot hàlter, mentre que Valls va vestir completament de blanc –igual que la majoria dels convidats– i amb un barret estil panamà. Segons avança 'La Vanguardia', el menú de la festa va consistir en una crema freda de tomàquet, rap amb botifarra i sorbet de mojito. Com a pastís nupcial, la parella va oferir una ensaïmada de Menorca de més de dos metres de diàmetre.

Manuel Valls i Susana Gallardo tanquen tres dies de celebració a Menorca
stats