Texas

Jeff Bezos i Lauren Sánchez: la faceta de 'cowboy' seductor d'un dels homes més rics del món

La revista 'Vogue' ha dedicat una extensa entrevista i una sessió de fotos a la parella del propietari d'Amazon que sortirà publicada en el número de desembre

3 min
Jeff Bezos i la seva promesa Lauren Sánchez a l'estrena "The Lord Of The Rings: The Rings Of Power" el 2022

Barcelona"Les nostres vides són força normals", afirma la promesa del tercer home més ric del món. Jeff Bezos i Lauren Sánchez han estat la parella escollida per la revista Vogue per ocupar les pàgines centrals del número que es publicarà al desembre. Però no ha calgut esperar que aquesta edició arribés als quioscs per veure el rebombori mediàtic de l'entrevista i, sobretot, de les fotografies fetes al desert de Texas amb els multimilionaris posant com una parella de cowboys enamorats. L'esplanada des de la qual Jeff Bezos llança els seus coets a l'espai, les instal·lacions de Blue Origin, l'interior d'un gran edifici subterrani on el multimilionari s'ha fet instal·lar un rellotge construït en honor a les generacions futures i l'helicòpter de Lauren Sánchez són algunes de les localitzacions on s'ha desenvolupat una entrevista que va durar hores.

A Lauren Sánchez se la veu com peix a l'aigua a les fotografies disparades per la reconeguda Annie Leibovitz. La dona, de 53 anys, va començar guanyant la seva fama com una de les presentadores de televisió més mediàtiques de Nou Mèxic, més tard va deixar el periodisme per convertir-se en pilot d'helicòpter i actualment és la vicepresidenta de l'entitat filantròpica del seu futur marit, la Bezos Earth Fund. No es pot dir el mateix del paper del magnat a l'entrevista de la revista nord-americana: Bezos apareix com la versió moderada de l'alegria i la vitalitat de la seva parella, i també com un visionari mogut per l'ambició del progrés. Amb tots aquests elements, el retrat de la companya és la viva imatge d'una vida abstreta de la realitat d'un món que se'ls queda curt.

Una part de l'entrevista es va fer mentre sobrevolaven el desert de Texas i l'experiodista conduïa el seu propi helicòpter. De fet, va ser ella qui fa un temps va aconseguir convèncer Bezos per treure's el carnet de pilot, i així ara parlen d'helicòpters "com els joves parlen dels cavalls", segons diu. "No és bonic, això?", diu. Una estona més tard, aterren a la segona localització: l'anomenat rellotge dels 10.000 anys. Aquesta construcció subterrània de 150 metres de profunditat hi té instal·lat un gran rellotge que només avança una vegada l'any i que està programat perquè soni una vegada cada mil anys. La idea de Bezos és que el rellotge sigui un homenatge a les generacions futures i a l'existència humana. "Seria divertit fer una festa de Halloween aquí, no?", va preguntar irònicament la futura dona del magnat.

La fotografia principal –i l'única de tots dos junts del reportatge– oscil·la entre un retrat de Katherine i Robert Oppenheimer a l'espera d'una prova de la bomba atòmica en un camp de Texas i el record d'una parella de cowboys del segle XIX. Però per sobre de tot, i fora de qualsevol subtilesa, es distingeix de les fotografies el descomunal diamant rosa amb el qual Bezos va prometre's amb la presentadora de televisió després que tots dos trenquessin amb els seus respectius matrimonis el gener del 2019. El divorci amb les seves parelles va ser conseqüència de la polèmica vinculada als enganys matrimonials i a la difusió de fotografies íntimes entre Sánchez i Bezos, una tensió mediàtica que va diluir-se després que els dos amants comencessin a viure junts pocs dies després de les seves respectives separacions.

En el cas del propietari d'Amazon, es va divorciar de MacKenzie Scott, la que va ser la seva dona durant 25 anys i amb qui comparteix quatre fills. Pel que fa a la pilot d'helicòpter, va divorciar-se després de tenir dos fills i sumar 13 anys de matrimoni amb Patrick Whitesell. Però tot aquest passat queda lluny a la parella idealista. Lauren assegura "cent per cent" que renunciarà al seu cognom per assumir el del tercer home més ric del món i torna a reiterar la seva posició assegurant que espera "amb ànsia convertir-se en la senyora Bezos".

stats