Ovació
Gent Músics 28/08/2023

Adele atura un concert per defensar un fan

La cantant britànica va deixar de cantar 'Water under the bridge' quan va veure un guàrdia de seguretat increpant una persona del públic

1 min
Adele amb un vestit de Vivienne Westwood

BarcelonaUna de les grans virtuts de la cantant britànica Adele és la seva espontaneïtat, com va demostrar recentment en un dels seus concerts a Las Vegas, quan va aturar el xou per cridar l'atenció a un guàrdia de seguretat que increpava un fan. A mitja cançó de Water under the bridge, Adele es va adonar que una de les persones del públic estava tenint problemes amb un dels membres de seguretat i la britànica va voler posar-hi ordre. "Què passa amb aquell jove d'allà a qui molesten tant des que està dret?", va preguntar la cantant. En el vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials es pot veure l'artista visiblement irritada i demanant explicacions pel comportament abusiu del guàrdia de seguretat.

El problema va trigar a solucionar-se i la conversa va continuar: "Què estàs fent? Per què l'estàs molestant? Podries deixar-lo en pau, per favor?", demana Adele al membre de seguretat, mentre el públic del Colosseum del Caesars Palace de Las Vegas esclata en una gran ovació. Finalment, el guàrdia ho va deixar estar i Adele li va dir al fan: "No tornaran a molestar-te, estimat. Gaudeix de l'espectacle". L'acció d'Adele en recorda una de similar de Taylor Swift durant The Eras Tour a principis d'any. Després de l'incident, la britànica va voler donar una breu explicació dels fets i reivindicar que el concert ha de ser un moment per divertir-se, i que cal un espai segur per fer-ho.

Un cop solucionat el problema, Adele va tornar a començar la cançó que estava interpretant amb la seva banda al crit de "Som-hi, una altra vegada!" L'escena que va provocar crits i aplaudiments dels assistents al concert pel seu gest.

stats