Salut Mental

Alejandro Sanz: "He tingut un brot fort aquest cap de setmana"

L'artista dona algunes explicacions sobre com es troba després d'haver reconegut que patia un mal moment de salut mental

2 min
Alejandro Sanz pagarà un milió d’euros a la seva exdona

BarcelonaAlejandro Sanz va confessar dissabte per Twitter que no es trobava anímicament bé i des d'aleshores el seu missatge no ha deixat de generar comentaris a les xarxes, on la majoria de la gent ha aplaudit el seu valor per parlar de la seva salut mental i trencar així els tabús que hi ha al seu voltant. Aquesta matinada, per la mateixa via, el cantant ha donat noves explicacions als seus fans, que esperen veure'l aviat a la seva gira. "No acaba d'arribar del tot la llum, però sembla que se m'ha despertat una cuca de llum al pit. No vull suspendre la gira", ha explicat l'artista madrileny, de 54 anys.

"He tingut un brot fort aquest cap de setmana", ha escrit l'intèrpret de Corazón partido a Twitter dimarts a la matinada, i ha afegit que la seva intenció és no suspendre la seva gira actual, Sanz en vivo, que actualment està previst que passi per ciutats com Madrid, Barcelona, Granada, Albacete o Pamplona, aquesta mateixa setmana. "No vull suspendre la gira perquè crec que amb l'ajuda correcta i una mica de comprensió i suport durant els xous, ho tirarem endavant. A més, crec que tancar-me a casa no és bona idea", diu, i aprofita per agrair el suport que ha rebut.

"Aquests dies he rebut molt d'afecte per diferents vies i les agraeixo moltíssim totes", diu l'artista, que conclou: "Gràcies per l'escalf. Anem al dia, demà. El sol està de camí". Entre les moltes persones que li han donat suport públicament hi ha Chenoa, la cantant Edurne o Raquel Perera, la seva exparella. De fet, el seu missatge acumula ja més de 2,9 milions de visualitzacions. El 27 de maig el cantant va fer saber que el seu estat d'ànim no era bo. "No estic bé. No sé si això serveix d'alguna cosa, però vull dir-ho. Estic trist i cansat. [...] De vegades no vull ni estar". Amb aquest missatge va visibilitzar un problema de salut mental que no ha concretat i del qual intenta recuperar-se.

stats