Ruptura mediàtica
Gent Músics 14/03/2023

Adele, sobre la separació de Shakira i Piqué: "Ell té un problema"

La cantant britànica parla sobre aquesta qüestió mediàtica des de dalt d'un escenari a Colòmbia

2 min
Adele amb el Grammy trencat

BarcelonaEls disgustos de la BZRP Music Session #53 per a Gerard Piqué encara no s'han acabat. Quan crèiem que ja podíem girar full al tema, resulta que la seva ex l'ha tornat a convertir en actualitat després d'interpretar-lo en directe per primera vegada durant la seva visita a The Tonight Show, el programa de Jimmy Fallon. Després de la seva enèrgica interpretació d'aquest venjatiu tema, el vídeo es va viralitzar i han estat moltes les persones que n'han opinat. El que ningú preveia és que fos la cantant Adele qui també hi digués la seva.

La cantautora s'ha pronunciat sobre el missatge que transmet la cançó ni més ni menys que des de dalt d'un escenari, mentre parlava amb el públic entre cançó i cançó. "Vaig veure l'actuació [de Shakira i Bizarrap] ahir a la nit a Jimmy Fallon", deia l'artista de Londres al seu públic durant un concert a Colòmbia, país natal de Shakira. "Oh! El seu exmarit té un problema!", va exclamar, sumant-se totalment a la polèmica ruptura, que s'ha convertit en un tema comentat a escala mundial durant setmanes. De fet, després de dir això, Adele va continuar parlant sobre la qüestió amb el públic colombià.

Tres dies després que Shakira i Bizarrap interpretessin per primer cop junts el seu famós tema, que ja acumula més de 420 milions de reproduccions a YouTube, al The Tonight Show de la NBC encara es parla també de l'entrevista posterior, on la colombiana va comentar com s'havia gestat la cançó. Amb els seus dos fills, Milan i Sasha, asseguts entre el públic, l'artista colombiana va explicar que havia estat idea del seu fill gran –de només 10 anys– que col·laborés amb Bizarrap. Shakira va explicar que el Milan té "molt bona orella i molt bon gust" musicalment. Fallon es va mostrar content de tenir-los allà i va assenyalar que eren molt educats i que es portaven molt bé. Shakira va revelar que quan Bizarrap li va esriure per col·laborar, ella li va dir al seu fill Milan i que el nen va exclamar: "El Déu argentí!"

stats