Canvi radical

Daddy Yankee es retira definitivament de la música per dedicar-se a Crist

El cantant de reggaeton anuncia el "final d'un capítol per començar-ne una altra completament diferent" al costat de Déu

2 min
Daddy Yankee en una imatge compartida per ell a Instagram

BarcelonaL'artista que va fer història en el reggaeton després de ser el cantant més escoltat del planeta a Spotify ha decidit abandonar la música. Daddy Yankee ha anunciat a l'últim concert de Puerto Rico que es retira definitivament de la música per dedicar-se a Crist. "Gent, avui és el dia més important de la meva vida i ho vull compartir amb tots vosaltres, perquè no és el mateix viure una vida d'èxit que una vida amb propòsit", va declarar el cantant després d'acabar el concert al Coliseo de Puerto Rico, a la seva terra natal.

En acabar de cantar la seva última cançó al país que l'ha vist néixer, Daddy Yankee s'atura i fa un pas endavant per començar el que descriu com "l'anunci més important" de la seva vida. Tot i les ulleres de sol que duia al concert, s'aprecia com el cantant està visiblement emocionat abans de fer públic el final de la seva carrera artística. Mentre rep els aplaudiments i els crits dels milers de persones del públic, l'artista diu amb un nus a la gola: "No és el mateix viure una vida d'èxit que una vida amb propòsit", i deixa uns instants de silenci i suspens enmig de la seva declaració.

La revelació de dalt de l'escenari va anar acompanyada d'una publicació al seu compte d'Instagram amb el vídeo de la declaració del concert i el següent text: "Crist viu en mi i jo viuré per a ell. Aquest és el final d'un capítol i el començament d'un completament nou. De què li serveix a l'home guanyar el món sencer, si perd la vida? O quant podrà pagar l'home per la seva vida? Perquè el fill de l'home vindrà amb la glòria del seu pare i amb els seus àngels, i llavors recompensarà a cadascú d'acord amb el que hagi fet. Sant Mateu 16:26-27. Amén". Així és com l'artista, de 46 anys, ha fet públic l'anunci a les xarxes i ha deixat els seus fans descol·locats.

Però la decisió de l'autor de cançons com Gasolina o Despacito no és nova dins del món musical urbà. Els artistes Héctor El Father, Farruko, Voltio, Gocho, Jomar El Caballo Negro, Larry Over i El Sica també van prendre la mateixa decisió.

stats