Ruptura

L'exnòvio de Taylor Swift Joe Alwyn parla per primer cop de la ruptura i de l'atenció generada pel disc de la cantant

L'actor britànic ha parlat amb contundència i distància dels mesos posteriors a la ruptura, la ultramediatització de la relació i el disc que la cantant li ha dedicat

2 min
Joe Alwyn i Taylor Swift

BarcelonaTaylor Swift ja havia donat –extensament– la seva versió dels sis anys de relació amb Joe Alwyn en el seu darrer àlbum i aquest dissabte ha estat el torn de l'actor. N'ha parlat en una entrevista al Sunday Times Style Magazine dos mesos després que la cantant publiqués el disc The tortured poets department, un títol que les fans consideren que és una referència al grup de WhatsApp que Alwyn comparteix amb altres actors com Paul Mescal i Andrew Scott i que porta el nom deThe tortured man club. Després de tots els detalls de la relació difosos per Swift, l'actor de Kinds of kindess ha parlat de l'impacte d'aparèixer als mitjans, la dificultat de la ruptura i de l'actual i molt pública relació de Swift amb el jugador de futbol americà Travis Kelce.

Que la cantant més influent de l'actualitat li dediqués un àlbum sencer i que aquest comencés a acumular rècords ja abans de la publicació –seguint la tendència general de tot el que produeix Taylor– no ha estat fàcil per a Alwyn. De fet, l'actor, de 33 anys, ni tan sols ha volgut respondre a la periodista de The Sunday Times Laura Pullman quan li ha preguntat si ha escoltat el disc. "M'agrada pensar que tothom pot empatitzar i entendre les dificultats d'acabar una llarga, romàntica i plenament entregada relació després de sis anys i mig", diu l'actor britànic. Amb aquesta lacònica resposta, Alwyn també recorda entre línies que ell ha estat la persona amb qui la cantant ha tingut la relació més llarga de la seva vida sentimental.

"Tenia una cosa molt real i de sobte tot va convertir-se en una cosa irreal: els titulars, les xarxes, la premsa, on tot era analitzat, especulat i exposat de qualsevol manera", comenta. Fins aquest cap de setmana Alwyn encara no s'havia pronunciat respecte a la ruptura que va tenir lloc l'abril del 2023, cinc mesos abans que Swift fes pública la relació que manté amb el jugador de futbol nord-americà Travis Kelce. "És una cosa difícil d'experimentar. El que és inusual i anormal és aquesta situació, que una setmana després, la informació de la relació estigui sota domini públic", sentencia l'actor.

Una promesa incomplerta

Respecte al buidatge massiu d'informació que ha fet Swift en les 31 cançons de l'àlbum The tortured poets department, l'intèrpret ha volgut recalcar que tots dos havien acordat que mantindrien en privat els detalls dels sis anys de relació. En aquesta línia, l'actor tampoc ha volgut fer cap comentari de les cançons So long, London i loml, que s'especula que són dedicades a ell. Tampoc ha donat cap detall sobre la seva actual vida privada: "Estic segur que entendràs que després d'aquest rebombori i escrutini de la meva anterior relació no vulgui obrir la porta a temes com aquests".

Ara, però serà Alwyn qui guanyi protagonisme mediàtic, però per un tema ben diferent: l'estrena del que tot indica que serà una de les seves pel·lícules més rellevants, Kinds of kindess. La cinta s'estrenarà el 28 de juny i ha estat dirigida per Yorgos Lanthimos, també director de l'oscaritzada Poor things. "La veritat és que, en aquest punt, sempre hi haurà una distància entre el que se sap i el que es diu. Ja he fet les paus amb això", ha recalcat Alwyn, que tot i concedir l'entrevista, ha mantingut distància entre les vivències i les opinions personals.

stats